Half Double Foundation og Practitioner

Længde
5 dage
Pris
20.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Løbendende opstart. Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
5 dage
Pris
20.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Løbendende opstart. Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Video

Kursusbeskrivelse

Projektledelse

Half Double Foundation og Practitioner

Half Double er en ny og mere tidssvarende projektledelsesmetode, hvor fokus i højere grad er på den værdi, projektet skaber, fremfor projektets leverancer. Ved at fokusere på de tre kerneelementer flow, lederskab og effekt bliver resultatet kortere projekter med større værdiskabelse.

Half Double er en projekt- og porteføljemetodologi, som er udviklet af Industriens Fond, Aarhus Universitet og Implement Consulting Group. Deres trænere har personlig erfaring med metoden og praktisk erfaring med at anvende værktøjerne i projekter i både den private og offentlige sektor. Mange af vores trænere har desuden været med til at udvikle Half Double-konceptet og har arbejdet med Half Double siden da.

Kurset styrker din forståelse af Half Double metodologien og endnu vigtigere, hvordan den kan anvendes i praksis for at reducere projektets gennemløbstid og skabe effekt i hele projektet – ikke kun i slutningen. Undervisningen vil foregå på en nem, sjov og udbytterig måde.

Efter kurset modtager du et diplom fra Implement Learning Institute som bevis for, at du har gennemført Ignite-, Boost- og Practitioner class træningen. På Ignite kurset får du mulighed for at tage en Half Double Foundation certificering, som er inkluderet i kursusprisen. På Practitioner class bliver du klædt på til at tage den valgfrie Half Double Practitioner certificering, som kan tilkøbes i forbindelse med kurset. Implement Consulting Group er en af de få træningsorganisationer, der kan indstille dig til en Half Double Practitioner certificering.

Dit udbytte

 • At forstå de tre kerneelementer effekt, flow og lederskab, og hvordan metoden er designet som en fast kerne med større fleksibilitet, jo tættere du kommer på ydergrænsen
 • At vurdere en bestemt kontekst og tilpasse metoderne og værktøjerne til at opnå den ønskede effekt
 • At lede et projekt med et agilt og fleksibelt mindset
 • At benytte et sprog og en referenceramme, der gør dig i stand til at gennemføre projekter hurtigere og mere effektivt
 • At tilpasse Half Double metoderne og værktøjerne til din organisation
 • Trygt at anvende metoderne til at håndtere usikkerhed og motivere din projektejer til at engagere sig aktivt i et projekt
 • At levere effekt i projekter inden for en væsentligt reduceret tidsramme
 • At reducere projektets gennemløbstid betydeligt

Startdato

1 tilgængelig startdato

Løbendende opstart.

 • Holdundervisning
 • København
 • Dansk

Målgruppe

Kurset henvender sig til projektledere, programledere, PMO-medlemmer og projektdeltagere. Kurset er særligt relevant, hvis du har en rolle i projekter, hvor der er behov for at håndtere kompleksitet og for at skabe fremdrift og værdiskabelse.
Det er en fordel, hvis du har kendskab til projektarbejde og brugen og metoder indenfor klassisk projektledelse, da det giver mere udbytte af kurset, hvis du har styr på de grundlæggende projektværktøjer.
Vi opfordrer dig til at tilmelde dig sammen med en kollega fra dit projektteam, afdeling eller organisation, så I kan støtte hinanden og udveksle erfaringer efter kursets forløb. Det vil sikre en bedre forankring af Half Double-metoden i jeres projekter.

Pris

Prisen på kurset er 20.500 kroner. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Half Double Foundation og Practitioner
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Implement Learning Institute
Strandvejen 54
2900

Implement Learning Institute

Læring, der skaber effekt Implement Learning Institute udvikler og træner projektledere, ledere og medarbejdere i private virksomheder og offentlige organisationer. Vi sikrer læring, der skaber gennemslagskraft ved at give dig metoder og værktøjer til at styrke dine faglige og personlige...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret