Kursus

Half Double Practitioner

Implement Learning Institute, i Hellerup (+1 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
9.000 DKK ekskl. moms
Længde
2 dage
Pris
9.000 DKK ekskl. moms
Få mere information om kurset

Video

Kursusbeskrivelse

 Half Double Practitioner

Half Double Practitioner

Ét er at kende teorien. Noget andet er at kunne anvende den i praksis. Dette kursus handler om at anvende Half Double-metoderne i praksis og reflektere over konsekvenserne. Kurset består af to sessioner, Boost og Practitioner class, hvor vi dykker dybere ned i Half Double-metodologien, hvordan du har anvendt den og vil anvende den, og vi fokuserer på nogle af de metoder, der har vist sig at være lidt vanskeligere at anvende i praksis.Om kurset

Half Double er en projekt- og porteføljemetodologi, som er udviklet af Industriens Fond, Aarhus Universitet og Implement Consulting Group. Vores trænere har personlig erfaring med metoden og praktisk erfaring med at anvende værktøjerne i projekter i både den private og offentlige sektor. Mange af vores trænere har desuden været med til at udvikle Half Double-konceptet og har arbejdet med Half Double siden da.

Kurset giver dig redskaberne til at anvende Half Double-metodologien i din organisation, så du kan reducere projektets gennemløbstid og skabe effekt gennem hele projektet – ikke kun i slutningen. Det forventes, at du anvender Half Double-metoderne før og i løbet af kurset, og at du reflekterer over erfaringer og resultater.

Efter kurset modtager du et certifikat fra Implement Learning Institute som bevis for, at du har gennemført Boost- og Practitioner class-træningen. På kurset bliver du klædt på til at tage den valgfrie Half Double Foundation-certificering, som kan tilkøbes i forbindelse med kurset. Implement Consulting Group er en af de få træningsorganisationer, der kan indstille dig til en Half Double Practitioner-certificering.

Udbytte – når du vender tilbage til dit arbejde, vil du bl.a. være klædt på til:

  • At anvende Half Double-metoderne og -værktøjerne i dine projekter
  • At tilpasse Half Double-metoderne og -værktøjerne til din organisation
  • Trygt at anvende metoderne til at håndtere usikkerhed og motivere din projektejer til at engagere sig aktivt i et projekt
  • At levere effekt i projekter inden for en væsentligt reduceret tidsramme
  • At reducere projektets gennemløbstid betydeligt
  • At bestå den valgfrie Half Double Practitioner-certificering

Målgruppe

Du har allerede deltaget i Ignite-træningen på Half Double Foundation-kurset og ønsker at videreudvikle din forståelse af Half Double-metodologien.

I Boost- og Practitioner class-træningen forventes det, at du deler dine praktiske erfaringer, så alle deltagerne kan lære af hinanden. Det betyder, at du skal have afprøvet en eller flere Half Double-metoder. Det er dog ikke et krav, at du er lykkedes med dem.

Eksamen og diplom

Kurset klæder dig på til at bestå Half Double Practitioner eksamenen, og vores trænere er godt rustet til at hjælpe dig med at opnå certificeringen. Flere af trænerne er akkrediterede eksaminatorer.

Pris

Prisen for Half Double Practitioner er 9.000 kr. ekskl. moms.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Half Double Practitioner
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer
Evaluer udbyderen her!
5/5
Mette Melchjorsen
02 feb 2021

Jeg føler mig mere sikker i at facilitere og afprøve forskellige metoder og værktøjer. Jeg har nu lyst til at planlægge en virtuel workshop, hvor mine deltagere er engageret og ...

Vis alt
Implement Learning Institute
Strandvejen 54
2900

Implement Learning Institute

Læring, der skaber effekt Implement Learning Institute udvikler og træner projektledere, ledere og medarbejdere i private virksomheder og offentlige organisationer. Vi sikrer læring, der skaber gennemslagskraft ved at give dig metoder og værktøjer til at styrke dine faglige og personlige...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret