Generativ AI - for projektledere

Længde
3,5 timer
Pris
3.900 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
3,5 timer
Pris
3.900 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Video

Kursusbeskrivelse

Generativ AI for projektledere

AI kan hjælpe dig i dit arbejde med projekter og med at løse arbejdsopgaver hurtigere og mere effektivt. Men skal du have det fulde udbytte ud af dit AI-værktøj, så kræver det, at der tales til det på den rette måde. Processen med at designe og optimere de input, vi giver et generativt AI-værktøj, kaldes “prompt engineering”, og det er et felt i rivende udvikling. På dette kursus lærer du grundlæggende prompt engineering til brug på tværs af løsninger som fx ChatGPT, Microsoft Copilot eller virksomhedstilpassede løsninger.

Kurset giver en grundig forståelse af, hvordan AI-teknologier, herunder store sprogmodeller som ChatGPT og Microsoft Copilot, kan transformere din arbejdsdag. Du vil opdage, hvordan AI kan automatisere og optimere opgaveløsning, fx når du søger informationer, udarbejder dokumenter eller analyserer data. Gennem en blanding af teori og praktiske øvelser vil du lære at skræddersy AI-værktøjer til dine specifikke behov og projekter. Du vil lære, hvordan du bedst kommunikerer med dit AI-værktøj og stiller de rigtige spørgsmål, så du får relevante og værdifulde svar.

Målgruppe

Kurset er ideelt for enhver, der ønsker at udvikle sig med den nyeste teknologi og effektivisere deres arbejde med projekter.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Generativ AI - for projektledere
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Implement Learning Institute
Strandvejen 54
2900

Implement Learning Institute

Læring, der skaber effekt Implement Learning Institute udvikler og træner projektledere, ledere og medarbejdere i private virksomheder og offentlige organisationer. Vi sikrer læring, der skaber gennemslagskraft ved at give dig metoder og værktøjer til at styrke dine faglige og personlige...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret