Enghave og Hund

i Give
Få mere information om udbyderen

Enghave og Hund

Enghave og Hund

Hos Enghave & Hund arbejdes professionelt med Familiehunden og dens ejer. Du
får først ogfremmest redskaber til, at forstå din egen hund og dens signaler meget
bedre. Med forståelse forrette stimulering af specielt race, køn og alder, sammenholdt
med undervisning i relationstræning, vil du opleve at lydighedstræningen bliver meget
nemmere, når du og din hund oparbejder et fælles sprog og samhørighed. Her er rum, tid og plads til alle slags hunde og skolen arbejder fremadrettet ud fra dit og specielt din hunds behov. Din hund er fokus!

Hvad er målet?

Målet er, at hjælpe dig med redskaber til at give din hund de bedste forudsætninger i det miljø den lever i til hverdag, med et minimum af stress for hunden. Som hundeejere vælger man at leve med et individ med en unik adfærd og tilpasningsevne. Den fornemmeste opgave er derfor, at arbejde med og forstå de egenskaber hunden som race og individ kommer med. Enghave og Hunds opgave er at du og din hund går herfra med en positiv oplevelse og ny viden. Fremadrettet vil du med træningen kunne forebygge at hunden begår fejl.

Teori

Det er vigtigt, at du deltager til teoriaftenen på både det første hold du deltager I. Er du forhindret, kan du altid deltage næste gang, der er teori. Teoriaftenernes indhold får du en brochure om, den første dag du og din hund træner her. Teorien giver forklaringer på, hvorfor træningen er skruet sammen som den er og du får en masse viden med hjem om adfærd, hundesprog, ernæring og meget mere.

Enghave og Hund

Træningen

Træningen foregår naturligvis efter positive indlæringsprincipper, hvilket betyder at al træning foregår efter din hunds præmisser og ALDRIG under tvang og straf! Din hund kan ligesom mennesker, have en skidt dag, være stresset, være forelsket osv, og dette tages der stærkt hensyn til fra gang til gang.

Desuden bestræber Enghave og Hund sig på at bruge naturen så meget som muligt. Med naturen menes skov, vand, hormoner, adfærd, årstid m.m. Dette vil ofte give hundeføreren mere arbejde, men erfaringen med og redskaberne til dette, vil give dig større mulighed for at forebygge adfærdsproblemer i jeres hverdag. 

Hvalpe-, Baby-& Begynderholdene er små, max 6 pr. instruktør, for at give dig og din hund størst mulig opmærksomhed og individuel undervisning. På de videregående hold, kan der være 6-8 hunde. Her prioritereres differentieret undervisning meget højt, så du kan derfor få lektier for, som ikke nødvendigvis er gældende for hele holdet.


Vis alle uddannelser afholdt hos Enghave og Hund

Uddannelser

Kursus
Miljø og kvalitetssikring
Dyr og Natur Længde By Gennemsnit Pris
Professionel Adfærdsinstruktør 17 måneder Give 35.000 DKK

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Enghave og Hund
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Enghave og Hund

Hovvejen 10
7323 Give

Sponsoreret