Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akademiuddannelsen i ledelse

Cphbusiness
Startdatoer
København
Vinteroptag (Uge 6) og sommeroptag (Uge 36) 
Lyngby
Vinteroptag (Uge 6) og sommeroptag (Uge 36) 

Akademiuddannelsen i ledelse

AU i ledelse - København

Akademiuddannelse i ledelse

Drømmer du om et job, hvor gode ledelsesværktøjer og et godt blik for at analysere, planlægge og udføre ledelse er en nødvendighed, så er en akademiuddannelse i ledelse den rette uddannelse for dig.

Uddannelsen har et forretningsmæssigt udgangspunkt og svarer niveaumæssigt til HD 1. del og giver sammen med efterfølgende to års erhvervserfaring adgang til diplomuddannelsen.

Uddannelsens fokus er bl.a. på:

  • dig som leder
  • ledelse af medarbejdere
  • ledelse/coaching af teams og grupper
  • ledelse af forandringer

Uddannelsen, samt de opgaver der hører til, tager udgangspunkt i dine ledelsesmæssige udfordringer i din organisation. Disse udfordringer kombineres på studiet med relevant teori, og denne kobling medfører input til ledelsesmæssige handlinger, du umiddelbart kan bring i spil i jobbet.

Om undervisningen

Uddannelsen faciliteres af undervisere, der har praksisnær indsigt i de ledelsesmæssige processer og teorier. Underviserne vil gøre brug af læringselementer fra vores fleksible læringsprogram, så indlæringen bliver udfordrende og spændende med mange muligheder.

Du kan tage uddannelsen på 2-3 år. Fagene er korte semesterfag med en varighed på ca. seks måneder. Alle fag afsluttes med en eksamen.

Under uddannelsen kan du gøre brug af vores læringsarkitekter til at få fuld udnyttelse af din uddannelse i dit ledelsesrum.

Du kan frit vælge fag og fagkombination – hvis man ønsker dele af uddannelsen eller bare at starte et andet sted.

Tag en AU i ledelse

Lyder en akademiuddannelse i Ledelse som det helt rigtige for dig? Udfyld en interesseforespørgsel, og vi kontakter dig inden for én arbejdsdag!

Vil du vide lidt mere om Cphbusniess og akademiuddannelsen i ledelse? Læs interviewet med adjunkt Claus Thomsen - Måske han er din næste underviser. 

Målgruppe

En akademiuddannelse i ledelse er rettet imod nuværende og kommende (1. linje ledere)/ledere. Uddannelsen åbner op for en masse vigtige ledelsesmæssige værktøjer, der umiddelbart kan bringes i anvendelse i eget ledelsesrum.

Uddannelsen er rettet imod ledere i den private og offentlige sektor.

Adgangskrav

Vil du optages på akademiuddannelsen? Så skal du opfylde de krav, der stilles til din uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring.

Du skal have:

  • En relevant erhvervsuddannelse eller
  • en gymnasial uddannelse + 2 års relevant erhvervserfaring

Cphbusiness - et ambitiøst erhvervsakademi

     

Eksamen og ECTS

Akademiuddannelsen i ledelse tæller 60 ECTS og er bygget op af obligatoriske og valgfrie fagmoduler samt et afgangsprojekt. 

Eksamensform

Du kan se, hvilken type eksamen du skal have, under beskrivelsen af de enkelte fagmoduler.

Cphbusiness

Cphbusiness - Uddannelse på akademi-og diplom niveau

Cphbusiness tilbyder en bred vifte af efteruddannelsesforløb og kurser rettet mod både virksomheder og enkeltpersoner. Anerkendt uddannelse på videregående niveau Fleksibel uddannelse sideløbende med job Mulighed for tilskud. Cphbusiness kurser er kompetencegivende og ”skræddersyede” til privatpersoner, virksomheder, institutioner og offentlige...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Cphbusiness

Cphbusiness

Landemærket 11
1119 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Akademiuddannelsen i ledelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.