Kursus

Bedre præsentationer (PÅ ENGELSK)

AROS Kurser, i København (+1 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
9.400 DKK ekskl. moms
Næste startdato
28 februar, 2024 (+4 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
2 dage
Pris
9.400 DKK ekskl. moms
Næste startdato
28 februar, 2024 (+4 startdatoer)
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Bedre præsentationer (PÅ ENGELSK)

Bedre præsentationer (PÅ ENGELSK)

Kursus i præsentationsteknik på engelsk

Vil du lære at holde præsentationer på engelsk? Så er et kursus i Bedre præsentationer på engelsk lige noget for dig. Kurset er for dig, der allerede kan tale engelsk og følge med i undervisningen uden problemer. 

Kurset i præsentationsteknik er til dig, der holder møder, salgsmøder og konferencer på engelsk og vil blive endnu bedre til at formulere dig på engelsk. 

Lær at servere din viden på et sølvfad på præsentationskurset

Aros Kurser tilbyder dig professionel undervisning, hvor du lærer at: 

 • blive mere sikker i dine engelske præsentationer
 • fastholde lytternes opmærksomhed
 • være selvsikker, når du præsenterer
 • tale som en karismatisk og energisk person
 • tale med en stemme, der signalerer personligt overskud
 • servere din viden på et sølvfad

Du lærer at stole på dig selv og din viden også selvom du præsenterer på engelsk. 

Brug dit kropssprog til at præsentere

En dygtig foredragsholder, oplægsholder og underviser har evnen til at fange og fastholde publikums opmærksomhed. Sagen er ofte, at vores tanker tager på vandring under en præsentation. Vi må derfor stræbe efter at fodre hjernerne med interessant viden og tale med variation, klar udtale, en klingende stemme - og i øvrigt gøre brug af et kropssprog, der passer til situationen.

Kontakt Aros Kurser allerede i dag og hør om dit kursus i bedre præsentationer!

  Startdato

  Vælg mellem 4 startdatoer

  28 februar, 2024

  • Holdundervisning
  • Århus

  6 marts, 2024

  • Holdundervisning
  • København

  28 maj, 2024

  • Holdundervisning
  • Århus

  18 juni, 2024

  • Holdundervisning
  • København

  Målgruppe

  Målgruppen for dette kursus i præsentationsteknik på engelsk er meget bred. Kurset henvender sig til enhver, der ønsker at forbedre deres præsentationsteknik og mundtlige kommunikation. Du skal kunne tale engelsk på mindst mellemniveau.

  Få øget selvtillid

  Hvis vi er usikre, er vi tilbøjelige til at tale for hurtigt og stift. Og som en konsekvens af det vil tilhørerne begynde at tænke på, hvorfor vi virker nervøse. Er det på grund af lavt selvværd? Manglende forberedelse? En dårlig morgen? At vide præcis, hvad du skal gøre, teknisk set, vil give dig myndighed og vende en, måske, frygtet præsentation til en god oplevelse.

  Nonverbale udtryk

  Det nonverbale udtryk har stor indflydelse på, hvordan andre opfatter os som personer. Forskning inden for dette område viser faktisk, at det betyder mere end de ord, vi siger. Vi træner derfor det nonverbale og måden, vi bruger stemmen på.

  Udbytte

  Dit udbytte af kurset i præsentationsteknik: 


  1. Med konkrete redskaber i din professionelle værktøjskasse bliver du i stand til at skræddersy dine præsentationer, så de fanger og fastholder dit publikums opmærksomhed.
  2. Følelsen af kontrol er essentiel i en vellykket præsentation. Det er slut med dårlige nerver og hakkende engelske verber, når du lærer at skabe en stærk og struktureret præsentation.
  3. Du bliver rent ud sagt bedre til engelsk. Det er en suveræn kompetence i dit professionelle liv – du kommer et skridt foran dine kolleger, når du bliver en af virksomhedens mest kompetente møde-facilitatorer, der kan repræsentere virksomheden til et internationalt publikum.

  Din arbejdsgivers udbytte: 


  1. Med en stærk og sikker engelsktalende præsentationsholder på hånden styrkes din virksomheds internationale profil. Fejlfri og nøjagtig engelsksproget kommunikation får virksomheden til at fremstå troværdig og kompetent. Det er en kvalitet, der vil tiltrække nye internationale kunder.
  2. Dine præsentationer kommer til at stå knivskarpt for dine tilhørere. Det betyder, at du fængsler dine tilhøreres opmærksomhed og ligeså vigtigt, at hverken du eller dine tilhørere spilder jeres tid på søvndyssende møder.
  3. Succes motiverer. Når du oplever succesoplevelser med dine skarpe og velformulerede præsentationer, vil dine kolleger blive inspirerede og følge i dine fodspor.

  Underviser: Dya

  Dya er en erfaren underviser, som i flere år har undervist medarbejdere og ledere i kommunikation, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft. Hun er uddannet skuespiller fra Århus Teater og har en master i drama- og teaterpædagogik. Dya er en inspirerende underviser med en bred faglig profil, der gør hende yderst kompetent og nuanceret i sin undervisning.  

   

  Pris

  Pris ekskl. moms

  Kr. 9.400 eks. moms.

  Prisen er inkl. e-kursus om god læring (på dansk).

  Der er maks. 8 personer på holdet.

  Forespørgsel efter information

  Få information

  Få svar på dine spørgsmål om Bedre præsentationer (PÅ ENGELSK)
  Den kursusansvarlige vil kontakte dig
  Ingen omkostninger eller forpligtigelser

  reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

  Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

  Gennemsnit 4,8

  Baseret på 8 evalueringer
  Evaluer udbyderen her!
  5/5
  Trine, TEKO Design & Business
  10 mar 2017
  Bedre præsentationer (PÅ ENGELSK)

  Amazing course. It was well-structured and interesting. The instructor was very competent, dedicated and brilliant at constructive and specific feedback. The course will have a ...

  Vis alt
  5/5
  Mette, MAN Diesel & Turbo
  10 mar 2017
  Bedre præsentationer (PÅ ENGELSK)

  It was a great course, and it was facilitated in a good and very different way from the usual ones. I have gained the tools to become stronger, more secure, and credible when I ...

  Vis alt
  4/5
  Volodymyr, DGS Denmark A/S
  10 mar 2017
  Bedre præsentationer (PÅ ENGELSK)

  The course had good theoretical content and a lot of practice in all points. I now have more confidence when I need to do a presentation.

  AROS Kurser
  Fredericiagade 15
  1310 København K

  Arbejdslivet er langt. Indimellem kræver det, at man tanker op, fornyer sig og nogle gange skifter spor. Aros Kurser styrker netop din personlige udvikling. Vi minder dig om alt det, du allerede kan – og giver dig næring til at...

  Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

  Sponsoreret