Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Aros Mini MBA

AROS Kurser
Startdatoer
Århus
28-09-2021  
29.500 DKK
25-01-2022  
29.500 DKK
17-05-2022  
29.500 DKK
København
30-09-2021  
29.500 DKK
27-01-2022  
29.500 DKK
19-05-2022  
29.500 DKK

Aros Mini MBA

Aros Mini MBA

- Udviklet sammen med Danmarks førende ekspert inden for ledelse, professor Steen Hildebrandt.

Aros Mini MBA er Danmarks mest ambitiøse Mini MBA – udviklet i tæt samarbejde med landets førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt. Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig samtidig det mest aktuelle inden for ledelse.

Medlem af Aros Executive Club

Du bliver herudover medlem af Aros Executive Club, hvor du som medlem får gratis adgang til eksklusive foredrag, masterclasses og netværksarrangementer.

Det får du ud af en Aros Mini MBA

 • Du får lagt et solidt praktisk og teoretisk fundament for dine lederegenskaber, som du kan blive ved med at vende tilbage til og trække på under hele din karriere.

 • Du får papir på, at du har gennemført en anerkendt uddannelse i de klassiske MBA-fag, designet og blåstemplet af landets allerhøjst respekterede ekspert, Steen Hildebrandt.

 • Vi sikrer, at du konstant bliver opdateret med den nyeste viden inden for ledelse. Du bliver nemlig medlem af Aros Executive Club, hvor du efter uddannelsen får gratis adgang til foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter.

Det får din arbejdsgiver ud af Aros Mini MBA

 • Din organisation får en særdeles kompetent leder, der vil have et bredt fundament at stå på i sit lederskab, og som bedre og mere effektivt vil kunne håndtere virksomhedens eller organisationens mange udfordringer på både kort og lang sigt.

 • Du vil med din nye viden om innovative processer, disruption og forandringsledelse blive en sublim sparringspartner for den øverste ledelse i forhold til at indtage nye positioner.

 • Arbejdsmiljøet i organisationen eller virksomheden får en vitaminindsprøjtning gennem dine nye lederegenskaber og teamledelsesværktøjer

Steen Hildebrandt har designet Aros Mini MBASteen Hildebrandt

Professor Steen Hildebrandt er nok Danmarks største navn inden for ledelse. Det er derfor ikke helt tilfældigt, at det er ham, vi har bedt designe Aros Mini MBA.

Hildebrandt har lagt byggestenene, udvalgt det vigtigste indhold og håndplukket nogle af landets mest kompetente undervisere. Vi har sammen designet et ambitiøst læringsforløb, der både giver dig faglig og praktisk viden om ledelse, og som sikrer din personlige udvikling som leder.

Hvad er en Mini MBA hos Aros?

En Mini MBA er ikke en beskyttet titel. Det er en mulighed for at udvide dit perspektiv som leder ved at blive indført i de klassiske MBA-discipliner.

Vi har allieret os med en af de førende tænkere inden for ledelse, professor Steen Hildebrandt. For han ved om nogen, hvad der er krævet af en MBA. Han har sørget for at indarbejde den traditionelle MBAs principper i vores Mini MBA. Det er derfor med stolthed, at vi kan sige, at Aros Mini MBA holder et fagligt niveau, der er MBA-navnet værdigt.

Det indeholder en Mini MBA hos Aros

 • Mini MBA – Fagområde 1: Strategisk ledelse. Visioner og strategiske processer i en turbulent og foranderlig verden. Ledelse og bæredygtighed i den moderne organisation

 • Mini MBA – Fagområde 2: Virksomheds- og ledelsesforståelse i en globaliseret verden. Disruption, digitalisering og eksponentielle organisationer

 • Mini MBA – Fagområde 3: At lede andre, ledelse i forskellige organisationstyper, værdibaseret ledelse, performancebaseret ledelse, mangfoldighedsledelse, medarbejderudvikling, at lede sig selv

 • Mini MBA – Fagområde 4: Forandringer. Ledelse af forandringer og bevidst arbejde med resiliens

 • Mini MBA – Fagområde 5: Økonomi. Resultatmålinger. Forretningsudvikling.

 • Mini MBA – Fagområde 6: Lederen som person og kommunikator. Strategisk og personlig gennemslagskraft, relationer og ledelseskommunikation.

Bliv medlem af den eksklusive Aros Executive Club

Som deltager på Aros Mini MBA får du eksklusivt medlemskab af Aros Executive Club, hvor du efter uddannelsen bliver opdateret på aktuelle emner. Du får gratis adgang til foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter. Du får invitation til eksklusive ledelsesarrangementer med ligesindede. Og du får rig mulighed for networking med de øvrige medlemmer. Medlemskab er gratis for deltagere på Aros Mini MBA

Kontakt Aros allerede i dag via kontaktformularen og hør mere om vores Mini MBA!

Målgruppe

Aros Mini MBA er for dig, der vil tage det næste skridt i din karriere! Du er typen, der ser fremad og tænker proaktivt. Du har et drive, og du har ambitioner – på dine egne vegne, og på vegne af din arbejdsplads og dine kolleger!

Aros Mini MBA er 100 % designet til dig, der gerne vil blive en bedre leder – eller gerne vil være leder i fremtiden. Men den er i lige så høj grad designet til dig, der bare brænder for at blive klogere – og på at få papir på din kompetencer!

Kursets undervisere

 • Professor Steen Hildebrandt
 • Henrik Ørholst
 • Claus Fadum Nissen
 • Mie Krog
 • Lars Frisk Rossen
 • Henning Andersen Bröchner
 • Kresten Schultz Jørgensen

AROS Kurser

Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til AROS Kurser

AROS Kurser

Fredericiagade 15
1310 København K


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Gennemsnit 5

Baseret på 17 evalueringer

Thue Green Kragh
Fantastisk at det er lykkedes på så fornem vis at sammenkoble så mange forskellige branchebaggrunde og uddannelsesniveauer fra kursisterne - og få så godt et uddannelsesmæssigt output og følelse af sammenhold på hele holdet.
Peter Sand
Højt udbytte og helt klart noget der skal opmuntres til!
Allan Johansen
Dygtige, inspirerende undervisere, godt materiale, professionel håndtering af studerende. Gode aktuelle fagområder/emner - passende længde på forløb
Få information

Udfyld formularen for mere information om Aros Mini MBA

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 17 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 267 evalueringer
Se alle evalueringer