Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Aros Mini MBA

AROS Kurser
Udbyder: AROS Kurser plus
Kursustype: Åben uddannelse
Længde: 6 måneder
Kurset afholdes på: Dansk
Startdatoer
København
30-08-2018   (Dansk)
28.500 DKK
27-11-2018   (Dansk)
28.500 DKK
29-01-2019  
28.500 DKK
Århus
05-09-2018   (Dansk)
28.500 DKK
06-12-2018   (Dansk)
28.500 DKK
26-02-2019  
28.500 DKK

Aros Mini MBA

Aros Mini MBA

- Udviklet sammen med Danmarks førende ekspert inden for ledelse, professor Steen Hildebrandt.

Aros Mini MBA er Danmarks mest ambitiøse Mini MBA – udviklet i tæt samarbejde med landets førende ledelsesekspert, professor Steen Hildebrandt. Lederuddannelsen indfører dig i de klassiske MBA-fag og giver dig samtidig det mest aktuelle inden for ledelse. 

OBS: 15 % kollegarabat: Er I to eller flere deltagere, får I alle uddannelsen til kun 22.950 kr. ekskl. moms. Normalpris 27.000 kr. ekskl. moms.

Medlem af Aros Management Club

Du bliver herudover medlem af Aros Management Club, hvor du som medlem får gratis adgang til eksklusive foredrag, masterclasses og netværksarrangementer.

Det får du ud af en Aros Mini MBA

 • Du får lagt et solidt praktisk og teoretisk fundament for dine lederegenskaber, som du kan blive ved med at vende tilbage til og trække på under hele din karriere.

 • Du får papir på, at du har gennemført en anerkendt uddannelse i de klassiske MBA-fag, designet og blåstemplet af landets allerhøjst respekterede ekspert, Steen Hildebrandt.

 • Vi sikrer, at du konstant bliver opdateret med den nyeste viden inden for ledelse. Du bliver nemlig medlem af Aros Management Club, hvor du efter uddannelsen får gratis adgang til foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter.

Det får din arbejdsgiver ud af Aros Mini MBA

 • Din organisation får en særdeles kompetent leder, der vil have et bredt fundament at stå på i sit lederskab, og som bedre og mere effektivt vil kunne håndtere virksomhedens eller organisationens mange udfordringer på både kort og lang sigt.

 • Du vil med din nye viden om innovative processer, disruption og forandringsledelse blive en sublim sparringspartner for den øverste ledelse i forhold til at indtage nye positioner.

 • Arbejdsmiljøet i organisationen eller virksomheden får en vitaminindsprøjtning gennem dine nye lederegenskaber og teamledelsesværktøjer

Steen Hildebrandt har designet Aros Mini MBASteen Hildebrandt

Professor Steen Hildebrandt er nok Danmarks største navn inden for ledelse. Det er derfor ikke helt tilfældigt, at det er ham, vi har bedt designe Aros Mini MBA.

Hildebrandt har lagt byggestenene, udvalgt det vigtigste indhold og håndplukket nogle af landets mest kompetente undervisere. Vi har sammen designet et ambitiøst læringsforløb, der både giver dig faglig og praktisk viden om ledelse, og som sikrer din personlige udvikling som leder.

Hvad er en Mini MBA hos Aros?

En Mini MBA er ikke en beskyttet titel. Det er en mulighed for at udvide dit perspektiv som leder ved at blive indført i de klassiske MBA-discipliner.

Vi har allieret os med en af de førende tænkere inden for ledelse, professor Steen Hildebrandt. For han ved om nogen, hvad der er krævet af en MBA. Han har sørget for at indarbejde den traditionelle MBAs principper i vores Mini MBA. Det er derfor med stolthed, at vi kan sige, at Aros Mini MBA holder et fagligt niveau, der er MBA-navnet værdigt.

Det indeholder en Mini MBA hos Aros

 • Mini MBA – Fagområde 1: Strategisk ledelse. Visioner og strategiske processer i en turbulent og foranderlig verden. Læring i organisationer. Ledelse og bæredygtighed i den moderne organisation

 • Mini MBA – Fagområde 2: Virksomheds- og ledelsesforståelse i en globaliseret verden. Disruption, digitalisering og eksponentielle organisationer

 • Mini MBA – Fagområde 3: At lede andre, ledelse i forskellige organisationstyper, værdibaseret ledelse, performancebaseret ledelse, mangfoldighedsledelse, medarbejderudvikling, at lede sig selv

 • Mini MBA – Fagområde 4: Forandringer. Ledelse af forandringer og bevidst arbejde med resiliens

 • Mini MBA – Fagområde 5: Produktivitet. Økonomi. Resultatmålinger. Forretningsudvikling

 • Mini MBA – Fagområde 6: Lederen som person. Personlig ledelse. Personlig udvikling. Nærvær, empati og relationer

Bliv medlem af den eksklusive Aros Management Club

Som deltager på Aros Mini MBA får du eksklusivt medlemskab af Aros Management Club, hvor du efter uddannelsen bliver opdateret på aktuelle emner. Du får gratis adgang til foredrag og masterclasses med førende erhvervsledere og eksperter. Du får invitation til eksklusive ledelsesarrangementer med ligesindede. Og du får rig mulighed for networking med de øvrige medlemmer. Medlemskab er gratis for deltagere på Aros Mini MBA

Kontakt Aros allerede i dag via kontaktformularen og hør mere om vores Mini MBA!

Målgruppe

Aros Mini MBA er for dig, der vil tage det næste skridt i din karriere! Du er typen, der ser fremad og tænker proaktivt. Du har et drive, og du har ambitioner – på dine egne vegne, og på vegne af din arbejdsplads og dine kolleger!

Aros Mini MBA er 100 % designet til dig, der gerne vil blive en bedre leder – eller gerne vil være leder i fremtiden. Men den er i lige så høj grad designet til dig, der bare brænder for at blive klogere – og på at få papir på din kompetencer!

Undervisere

 • Steen Hildebrandt
 • Claus Fadum Nissen
 • Mie Krog
 • Kresten Schultz Jørgensen
 • Henrik Ørholst
 • Lars Frisk Rossen
 • Ulrik Hjort

AROS Kurser

AROS Kurser

Arbejder du med kommunikation, projektledelse, ledelse eller sprog? Vil du gerne lære mere og dygtiggøre dig inden for dit job? Så er et kursus hos AROS det rette valg for dig! Hos AROS Kurser er det vores mål, at kurserne...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Har du spørgsmål til, eller vil du gerne tilmeldes Aros Mini MBA?

  Bliv kontaktet af den kursusansvarlige

  Få den hjælp du efterspørger

  Tilmeld dig

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinformation til AROS Kurser

AROS Kurser

Fredericiagade 15
1310 København K


Hvad siger tidligere deltagere på kurserne?

Thue Green Kragh   |   15-05-2018
Fantastisk at det er lykkedes på så fornem vis at sammenkoble så mange forskellige branchebaggrunde og uddannelsesniveauer fra kursisterne - og få så godt et uddannelsesmæssigt output og følelse af sammenhold på hele holdet.
          (5)
Peter Sand   |   15-05-2018
Højt udbytte og helt klart noget der skal opmuntres til!
          (5)
Allan Johansen   |   15-05-2018
Dygtige, inspirerende undervisere, godt materiale, professionel håndtering af studerende. Gode aktuelle fagområder/emner - passende længde på forløb
          (5)