Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Aros Facilitatoruddannelse

Aros Business Academy
Startdatoer
Århus
22-08-2022  
26.000 DKK
08-03-2023  
26.000 DKK
København
31-08-2022  
26.000 DKK
06-03-2023  
26.000 DKK

Kursusbeskrivelse

Aros Facilitatoruddannelse

Bliv en helstøbt og stærk facilitator! På denne facilitatoruddannelse får du fyldt rygsækken med ny viden og masser af værktøjer, der gør dig i stand til professionelt at facilitere møder, workshops, processer og forandringer.

Uddannelsens indhold

Vi lægger ud med en 60-minutters session, hvor du møder de andre deltagere på uddannelsen, og du møder din primære underviser gennem uddannelsen. I løbet af denne session vil uddannelsens forløb blive gennemgået, så du er helt fortrolig med, hvad du skal igennem.

Introduktionen afholdes en time før, modul 1 starter, dvs. kl. 08:00 – 09:00. Resten af uddannelsen foregår fra kl. 09:00-16:00.

Modul 1: Facilitering og mødeledelse

Modul 2: Grafisk facilitering

Modul 3: Deltagertyper & kommunikation
Modul 4: Personlig gennemslagskraft som facilitator

Modul 5: Avanceret co-creation & virtuel facilitering

Dit udbytte

  • Med Aros Facilitatoruddannelse får du et solidt fundament for arbejdet som facilitator - et fundament, som du kan blive ved med at trække på under hele din karriere.

  • Du får endnu større arbejdsglæde, fordi du nu har mere indsigt og overblik, flere kompetencer og styrket faglig ekspertise. Det bliver med andre ord langt sjovere at gå på arbejde!

  • Du udvikler dig som person, og din gennemslagskraft og kommunikationsevner bliver markant bedre. Dermed får du et godt udgangspunkt for at påtage dig større ansvar på din arbejdsplads i takt med, at du selv ønsker det.

Din arbejdsgivers udbytte

  • Med din deltagelse på Aros Facilitatoruddannelse får din arbejdsplads en facilitator, der både kan håndtere de mange daglige faciliteringsopgaver og de mere komplekse, langstrakte faciliteringsopgaver - effektivt og kompetent.

  • Dine nye kompetencer inden for facilitering vil have en positiv afsmitning på hele arbejdspladsen, fordi du sidder i en nøglerolle og dermed påvirker hele arbejdspladsen på en positiv måde.

  • Ultimativt vil arbejdspladsen blive styrket i retning af større effektivitet, større kreativitet, større meningsfuldhed i samarbejdet og større innovation. Og det har betydelig værdi, både for mennesker og for bundlinjer.

Målgruppe

Facilitatoruddannelsen er for dig, der gerne vil arbejde ambitiøst med facilitering og gerne vil arbejde professionelt med at facilitere møder, workshops, processer og forandringer. Du kan både være ny i rollen som facilitator, eller du kan have arbejdet med det i nogle år, men ønsker ny inspiration eller papir på dine kompetencer.

Der kan være mange indgange til at arbejde med facilitering. Du er måske projektleder, udviklingskonsulent, leder, HR-medarbejder, coach, proceskonsulent, selvstændig konsulent – eller noget helt andet. Diversiteten er guld værd på uddannelsesholdene, og alle kan lære af hinanden.

Der er ingen formelle optagelseskrav på facilitatoruddannelsen.

Pris

Prise for dette kursus er 25.000 kr. Ekskl. moms. 

Priserne er eksklusive moms. Med i prisen får du bl.a. 3 bøger, professionelt tegnekit, DiSC-personlighedstest, undervisningsmateriale og fuld forplejning under Facilitatoruddannelsen. Der er ikke overnatning mellem de enkelte dage.

Om udbyderen

Vores passion er at skabe reel forandring for dig!

Vælg at tage en uddannelse eller et kursus hos Aros Business Academy og vær sikker på én ting: Vi brænder for at optimere betingelserne for, at du oplever en reel forandring af dit kompetenceniveau. Til glæde for dig. For din...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Aros Facilitatoruddannelse
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Aros Business Academy

Fredericiagade 15
1310 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om Aros Facilitatoruddannelse

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 99 evalueringer
Se alle evalueringer