Diplommodul i Ledelse og facilitering

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
4 dage
Dansk
Deltid
Diplomuddannelser
Online
Startdato: 21-04-2023 08:00 - Online
8.700 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole?

Kompetencegivende forløb

Med udgangspunkt i din egen hverdag

Kompetente undervisere

Kursusbeskrivelse

Diplommodul i Ledelse og facilitering

Leder du projekter, processer eller opgaver – og uden at have det formelle leder- og personaleansvar? Så er du en af de mange såkaldte inbetweenere. Dette både-og-felt mellem ledelse og medarbejdere rejser mange dilemmaer og kan være udfordrende at navigere i.

Deltag i et udviklingsforløb sammen med andre i lignende funktion og få sparring og inspiration fra dem og tilknyttede undervisere/facilitatorer.

Forløbets indhold

Forløbet tilrettelægges som et tilvalgsfag på diplom i Ledelse. Vi tager afsæt i de udfordringer, I som deltagere står i og arbejder videre med dem gennem refleksion over praktiske erfaringer og teoretiske inspirationer. Da forløbet også er tilrettelagt som aktionslæring, skal du regne med at arbejde videre med en prøvehandling mellem de enkelte mødegange.

Temaer og dage

Dag 1
Vi undersøger inbetweener-rollen, afklarer udfordringer og udviklingsbehov og behandler aktuel teori om positionering.

Dag 2
Ledelsesrummet, hvad der påvirker det, og hvordan det kan udnyttes bedst muligt. Personen i rollen, hvordan du spiller rollen, og hvad der er vigtigt for dig. Magt og sprogets skabende kraft.

Dag 3
Vi arbejder med konkrete faciliteringsmetoder fx med facilitering og ledelse af en konkret mødeafholdelse med feedback.
Opdelt i mindre grupper og ud fra selvvalgte udviklingsbehov vil der være sparring fra eksterne med særlig viden inden for henholdsvis teamkoordinator- projektleder- og/eller konsulentrollen.

Dag 4
Deltagerne præsenterer erfaringer fra aktionslæringsforløb, og vi undersøger sammen, hvilke fælles læringspunkter der udkrystalliserer sig fra dette. Af hensyn til at forankre kompetenceudviklingsaktiviteten i organisationen inviteres nærmeste leder med til en del af dagen.

Undervisere 

Lillian Fannikke– cand.mag./ledelseskonsulent i Ledelse og organisation, UCL.

Lillian Fannike har gennem flere år undervist på diplom i Ledelse i bl.a. Det personlige lederskab og Ledelse og coaching. Hun har gennem hele karrieren haft undervisnings- og konsulentopgaver inden for ledelse og kommunikation.

Er overordnet optaget af kommunikationens betydning og det at få mennesker til at spille sammen, af ledelse på kanten, ledelse i det komplekse og paradokser samt af ledelse på tværs.

Birger Søndergård– økonom og master i læreprocesser/ledelseskonsulent i Ledelse og organisation, UCL

Birger Søndergård har gennem flere år undervist på diplom i Ledelse bl.a. Teamledelse og Forandringsledelse. Han har sammen med en kollega skrevet bogen Leder og ikke-leder, som også vil være en del af pensum på studiet. Birger Søndergård er overordnet optaget af, hvordan mennesker kommer til forståelse af hinanden i disse moderne organisationer.

Målgruppe

Akademimodulet i Ledelse og facilitering henvender sig til koordinatorer, projektledere og interne konsulenter.

Eksamen og diplom

Modulet Ledelse og facilitering består af 5 ECTS-point. Modulet kan tages som et enkeltfag eller i forbindelse med diplomuddannelsen Ledelse.

Pris

Prisen for modulet i Ledelse og facilitering er 8.700 kroner.

Om udbyderen

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har dækningsområde i Trekantområdet og Fyn med øer med et bredt udvalg af erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser for studerende, der vil tage fuldtidsuddannelser. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole tilbyder også akademi- og diplomuddannelser til dig, der er i arbejde...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Diplommodul i Ledelse og facilitering
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Niels Bohrs Allé 1
5230 Odense M

Telefon: 63 18 30 00


Få information

Udfyld formularen for mere information om Diplommodul i Ledelse og facilitering

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.