Lederen som coach

Arno Education, i København
Længde
1 dag
Pris
4.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
1 dag
Pris
4.000 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Lederen som coach

Coachingbaseret ledelse – øg udbyttet af dine ledelsessamtaler

Dit udbytte af kurset

Med dette kursus får du udvidet dit ledelsesrepertoire med en række let anvendelige coachteknikker og forskellige former for coaching, der beriger samtalerne med dine medarbejdere.

Du får:

  • Et repertoire af coachingteknikker og kommunikationsformer, som er meget virksomme og lette at integrere i en lederrolle

  • Øget dine forudsætninger for at tilpasse og variere dine ledelsessamtaler, så dine samtalepartnere føler sig mødt

  • Vejledning i, hvordan du stiller refleksionsspørgsmål, der udfordrer fokuspersonens forståelser, værdier og blokerende vanebetingede handlemønstre, uden at fokuspersonen mister sit selvværd og sin selvtillid

  • Indblik i forskellige psykologiske, lærings- og kommunikationsteoretiske forståelser, der på baggrund af din egen praksiserfaring og ledelsesstil hjælper dig til at gøre ledelsessamtaler udviklingsorienterede

  • Grundlæggende coanchingværktøjer relateret til dit arbejdsfelt.


Derfor skal du tage et kursus i coachingbaseret ledelse

Du får en coachingværktøjskassen, der indeholder værktøjer, der specielt er egnet til at tage udgangspunkt i medarbejderens erfaringsverden, videnshorisont og kompetencer. Anvendelsen af de forskellige coachværktøjer bidrager til at effektivsere din ledelse.

Med coaching som kommunikationsform bliver du egnet til at gøre medarbejderen handlingsmotiveret og ressourcefuld gennem en afstemning af det mulige og det ønskelige.

Coachingformen bidrager til at minimere negative stressfaktorer og øge engagement og skaberglæde for både dig og dine samtalepartnere.


Kursets indhold

Kurset indledes med eksempler på definitioner på coaching, der gøres til genstand for refleksion i forhold til, hvordan coaching kan indgå i de forskellige roller du udfylder som leder.

Efterfølgende er der oplæg om forskellige måder at forstå og praktisere coaching på gennem en kort gennemgang af forskellige coachingretninger og deres tilgange

Slutteligt er en præsentation af ”Lederens coachingværktøjskasse” og undervisning i anvendelsen af værktøjerne, som er hentet eller inspireret fra de forskellige coachingretninger


Hvilke øvelser indgår på kurset?

Igennem hele kurset vil der være indlagt forskellige coachøvelser baseret på selvvalgte cases, hvor du får mulighed for at træne og tilegne dig den del af coachingrepertoiret, der bedst relaterer sig til din stil og ledelsespraksis. Samtidig med introduktionen af en øvelse, vil den blive forklaret ud fra bagvedliggende kommunikations- og læringsteorier.


Kursets form

Kurset vil veksle mellem oplæg, øvelser og fælles refleksion.

Gennem erfaringsdeling og fælles refleksion på baggrund af øvelserne, vil der være plads til at rejse spørgsmål, hvis svar kan støtte dig i at du finder dit eget ståsted, og hvordan kursets indhold kan tilpasses og omsættes til din egen ledelsesstil og etablerede praksis.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle der i deres job indgår i en eller anden form for lederrolle, hvor medarbejderens kompetenceudvikling og selvstyring indgår som et element.

Pris

Prisen for dette kursus er 4.000 kr. ekskl. moms.

Prisen er inklusiv forplejning og kursusmaterialer.

Rabat

Ved tilmelding af to eller flere deltagere til et hold fra samme institution, organisation eller virksomhed gives 25% rabat pr. deltager.

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Lederen som coach
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Arno Education
Københavns Universitet
Njalsgade 76, 4. s
2300 København S


Kurser der gør dig bedre til det du allerede kan, og bidrager til personlig og  faglig udvikling 

Lær at udnytte dit skjulte potentiale med et af Arno Educations mange kurser.  Baseret på et specielt anti-stress grundlag, vil vores kurser give dig værktøjer til  bedre at håndtere konflikter, arbejde i teams, udvikle gode vaner, og generelt bringe  balance...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret