Startdatoer
Herning
Efterårsfag: August/Februar 
41.400 DKK
Forårsfag: Januar/Februar 
41.400 DKK
Århus
Efterårsfag: August/September 
41.400 DKK
Forårsfag: Januar/Februar 
41.400 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

HD 1. del

Hvad er en HD 1. del?

En HD 1. del er en bred erhvervsøkonomisk uddannelse på deltid. Du kan altså kombinere studiet med dit arbejdsliv. Det er en diplomuddannelse, der giver titlen Graduate Certificate in Business Administration.

Du får en teoretisk indføring i de centrale områder inden for erhvervs- og samfundsøkonomien. Du vil blandt andet blive undervist i erhvervsøkonomi, dataanalyse, samfundsøkonomi og erhvervsjura.

Hvad lærer du?

HD 1. del er et erhvervsøkonomisk fundament at basere din karriere på. 

Du opbygger akademiske kompetencer, så du på en systematisk og metodebevidst måde kan arbejde med identifikation og løsning af komplekse problemstillinger i praksis. Du kan altså bruge den viden og de teorier, du får på HD 1. del, i dit arbejde fra første undervisningsdag. 

HD 1. del giver desuden et solidt grundlag for videre studier inden for de erhvervsøkonomiske områder og er direkte adgangsgivende til HD 2. del. 

Varighed og studieforløb 

Du kan læse HD1 i Aarhus eller Herning. Undervisningen optages, så du kan se eller gense undervisningen. 

1. del af HD-uddannelsen er bygget op af fagmoduler, der hvert strækker sig over et halvt år, det vil sige et semester. I alt varer HD 1. del-studiet to år, hvis det anbefalede studieforløb følges. Der er dog mulighed for alternative studieforløb.

Video

Målgruppe

HD 1. del er relevant for alle, der arbejder med erhvervsøkonomiske problemstillinger og har brug for et solidt fundament. Den typiske HD 1. dels-studerende kommer fra revisionsbranchen, men der kommer også folk, der ikke har en økonomisk baggrund, og som er specialiserede inden for eksempelvis det humanistiske, tekniske eller sundhedsfaglige felt.

Adgangskrav

For at blive optaget på HD 1. dels-uddannelsen skal du have bestået en gymnasial eksamen (HHX, STX, HF, HTX, EUX) eller en relevant uddannelse på samme niveau. 

Der er ikke adgangsbegrænsning på HD1, og du bliver derfor ikke vurderet på dit karaktergennemsnit i forhold til andre ansøgere. Der er ikke krav om et bestemt gennemsnit eller specifikke fag fra din adgangsgivende eksamen, men du skal have bestået den

Eksamen og diplom

Det enkelte fagmodul består af en undervisningsdel, der afsluttes med en eksamen. I enkelte tilfælde skal der i løbet af undervisningen afleveres opgaver, som indgår i eksamen.

Deltagerbetaling omfatter tre eksamensforsøg. Du bliver automatisk tilmeldt den første ordinære eksamen i umiddelbar forlængelse af undervisningen på hvert fag. Prøverne gennemføres én gang om året med mulighed for omprøve ved reeksamen i februar eller august.

Eventuel framelding til eksamen skal ske senest en uge før, prøven afholdes eller påbegyndes. Du kan ikke framelde dig eksamen i det afsluttende projekt. Hvis du ikke afleverer et projekt inden for afleveringsfristen, bruger du et eksamensforsøg og skal dermed skrive en helt ny opgave. 

Pris

Den samlede pris for en HD 1. del ligger på 41.400 kr.

Betaling af HD 1. del 

Betalingen for dine fag sker semestervis, så du kun betaler for de fag, du har tilmeldt dig det enkelte semester. Du skal derfor ikke betale hele uddannelsen på én gang. 

Om udbyderen

Aarhus BSS

Fakultetet huser seks institutter, der alle er internationalt anerkendte for deres uddannelser og forskning, samt en lang række internationalt anerkendte forskningscentre. Samling af alle de samfundsvidenskabelige discipliner under samme strategiske ramme har skabt en dynamisk og visionær organisation, der er fleksibel og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om HD 1. del
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Aarhus BSS - HD, MBA & Master

Bartholins Allé 14, Bygning 1327
8000 Århus

Telefon: 87150720


Få information

Udfyld formularen for mere information om HD 1. del

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.