Viser 1-6 af 6
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-6 af 6

skriftlig engelskUdvikl dine skriftlige engelsk kompetencer med et kursus!

Langt de fleste har i dag haft engelsk i skolen, og mange har også brug for det i arbejdsmæssige sammenhænge. Vi lever i en global verden, hvor engelsk tales af mindst 765 mio. mennesker i bl.a. USA, Canada, Australien, Storbritannien. Så sproget er udbredt i hele verden og i takt med globaliseringen, er det danske sprog altså i mange virksomheder suppleret eller helt skiftet ud med det engelske.

Engelsk i virksomheder

Engelsk er blevet vores globale markedssprog, og mange internationale virsomheder kommunikerer derfor på engelsk. Det betyder at der er højere krav til vores engelske kompetencer i højere grad end nogensinde. I dag er der ikke længere nok at kunne føre en samtale på engelsk, hvor begge parter forstår hinanden til husbehov. Da det er flyttet ind som det fælles professionelle sprog på det globale marked, er det vigtigt at være i stand til at kommunikere professionelt, da det er billedet på virksomheden udadtil. 

Derfor kan det også være hensigtsmæssigt for virksomheder at sende medarbejdere på kursus, hvis de har behov for at flytte deres skriftlige engelsk niveau, så det passer til virksomhedens målsætninger. 

Kursus i skriftlig engelsk

Der findes mange kurser, hvor formålet er at styrke dine kompetencer skriftligt og møde dig, der hvor du er med det engelske sprog. Det betyder at uanset om du er receptionist og gerne vil udvikle din kommunikation med kunder eller om du er manager i en virksomhed, og gerne vil have et bredere ordforråd. Det kan også være en fordel at have et kursus på sit CV, i skriftlig engelsk, der kan være med til at sælge en professionel international profil.

Typer af kurser:

  • aftenskole
  • eneundervisning
  • virksomhedsundervisning (en underviser kommer ud til din virksomhed)
  • dagskurser
  • onlinekurser

Udbytte af et kursus

  • Forbedring af din sætningskonstruktion og skrivestil
  • Formidle skriftlige budskaber kortfattet og præcist
  • Skrive mere klart og overbevisende
  • Få et stærkere ordforråd

Engelsk som online-kursus

Hvis du gerne vil lære at formulere dig professionelt og præcist på engelsk, men ikke har tiden til at tage et kursus, hvor du skal møde fysisk, så kan det være en idé at finde et kursus online. Med et online  kursus i skriftlig engelsk kan du tilegne dig viden, men med langt mere fleksibilitet. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen