Viser 1-14 af 14
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-14 af 14

Din oversigt over Six Sigma kurser i Århus

Et Six Sigma kursus er for dig, der ønsker at blive i stand til at strømline processer eller arbejdsgange i din organisation, så organisationen kan skabe værdi i form af kvalitet og bedre kundeservice. Typisk fører et kursus i Six Sigma til en certificering på området, der ruster dig til arbejdet med procesoptimering på højt niveau. Disse certificeringer er delt op i niveauer og er, som i kampsportens verden, opdelt efter bæltefarver, f.eks. White Belt, Yellow Belt og Green Belt.

Se her hvis du leder efter Six Sigma kurser i Århus!

Six Sigma er en amerikansk ledelsesfilosofi, der giver redskaber til at styrke de værdiskabende funktioner og skære alt spild væk. Måske genkender du tilgangen fra Lean, som oftest også kombineres med Six Sigma og skaber positive resultater i organisationer verden over. Du møder derfor både Six Sigma kurser i Århus uden Lean samt kurser, der kombinerer de to metoder.

Hvilken Six Sigma certificering passer til dig?

Som tidligere nævnt findes der en række certificeringer inden for Six Sigma. Det betyder, at Six Sigma kurser typisk berører viden og værktøjer på det niveau, der svarer til den certificering, du opnår.

Der findes følgende populære Six Sigma certificeringsniveauer:

Six Sigma White Belt - Det første trin mod anvendelse af Six Sigma til procesoptimering og proceskontrol. Her får du overblikket over metoderne og teknikkerne og lærer at mestre disse på grundlæggende niveau.

Six Sigma Yellow Belt - Næste trin giver dig en dybere forståelse for teknikkerne bag Six Sigma. Du lærer nu for alvor at bruge redskaberne og metoderne i praksis i organisationen.

Six Sigma Green Belt - Du har nu den fulde forståelse for Six Sigma og det praktiske arbejde med redskaberne på området. På dette niveau er du klædt på til at være en vigtig spiller i Six Sigma projektet, og du er også i stand til at lære fra dig, så andre får de rette forudsætninger for arbejdet med Six Sigma.

Six Sigma Black Belt - På dette trin kan du arbejde med Six Sigma på et højt strategisk niveau, og dit arbejde med Six Sigma er formodentligt et fuldtidsjob. Du kan agere som mentor for andre i organisationen og aktivt stå for implementeringen af Six Sigma på din arbejdsplads.

Six Sigma Master Black Belt - Du har nu den højeste certificering inden for Six Sigma og kan både arbejde strategisk, analytisk og praktisk med tilgangen. Du er nu også i stand til at undervise andre i brug af Six Sigma på højt niveau.

Tip: Få mere inspiration til dit valg af certificering i vores Lean Six Sigma guide.

Hvem henvender Six Sigma kurser i Århus sig til?

Typiske deltagere på de mange Six Sigma kurser, der findes på markedet afhænger af, hvilket niveau man deltager på.

Deltagere på Six Sigma kurser er alt fra:

  • Ledere, der står overfor en optimeringsproces, f.eks. produktoptimering, optimering af forandringer eller optimering af arbejdsgange i organisationen
  • Medarbejdere, der skal være en del af implementeringen af et Six Sigma projekt
  • Medarbejdere, der ønsker at blive en vigtig del af implementering af Six Sigma i organisationen
  • Ledere eller medarbejdere, der ønsker at blive eksperter inden for Six Sigma, så de kan agere mentor eller coach og ruste andre i organisationen til arbejdet med Six Sigma
  • Projektledere, der ønsker at effektivisere arbejdsgange i projekter og skabe stabilitet i processerne

Har du også mod på at kaste dig ud i arbejdet med Six Sigma, så klik dig rundt blandt de mange Six Sigma kurser i Århus ovenfor og læs mere. Du kan også sammenligne flere af Six Sigma kurserne via sammenligningsfunktionen til højre eller kontakte udbyderen direkte for flere detaljer om det enkelte kursus.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier