Viser 1-7 af 7
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-7 af 7

SAS programmering

Vil du gerne lære at programmere i SAS? Så kan du på denne side finde et kursus eller en uddanelse, som kan gøre sig knivskarp i programmeringssproget. 

Hvad er SAS?

SAS-sproget er et computerprogrammeringssprog, der bruges til statistisk analyse. SAS står for Statistical Analysis System, og blev skabt af Anthony James Barr ved North Carolina State University. Den kan indlæse data fra almindelige regneark og databaser og udlæse resultaterne af statistiske analyser i tabeller, grafer og som RTF-, HTML- og PDF-dokumenter. SAS-sproget kører under compilere, der kan bruges på Microsoft Windows, Linux og forskellige andre UNIX- og mainframe-computere. SAS System og World Programming System (WPS) er SAS sprog compilere.

Er SAS eftertragtet?

Ja! SAS er et super eftertragtet programmeringssprog at kunne! I følge en undersøgelse lavet af Payscale.com er SAS en af de mest efterspurgte evner på arbejdsmarkedet lige nu. Så vil du øge din chance for at få et arbejde, eller måske bare have lidt mere at skyde med til næste lønsamtale? Så er et kursus i SAS noget for dig!

Hvem kan lære SAS?

Mange mennesker kan lære SAS! De fleste oplever at SAS er væsentligt lettere at lære, end mange andre programmeringssprog. De fleste store IT-virksomheder vælger typisk SAS fremfor f.eks. R og Python, da dette er lettere for folk at være. Hvis du skal lære SAS kan det dog være en fordel, at du har erfaring indenfor f.eks. SQL. Nedenfor kan du finde SAS-kurser, der henvender sig til folk med forskellige niveauer i programmering. Om du er nybegynder eller erfaren programmør, så har vi et kursus til dig. Scroll ned på siden og find dit næste kursus! 

SAS programmering kursus

Der findes mange forskellige kurser derude inden for SAS programmering. Der findes både kurser til der der er helt grøn på området, hvor I vil gennemgå det grundlæggende sprog bag SAS programmering, så findes der også kurser til dig, der er mere øvet i denne form for programmering. 

SAS Institute

Hos SAS Institute finder du mange af de kurser, der udbydes omkring SAS programmering. SAS Institute har mange års erfaring med dette programmeringssprog, og de er derfor yderst kompetente i forhold til at give den viden videre til dig. Med SAS programmering får du mulighed for at få endnu mere værdi ud af dine data. 

Hvad kan man bruge SAS programmering til

Uanset om du arbejder som dataforsker eller analytiker, eller om du beskæftiger dig med statistikker og prognoser, så vil du hurtigt opdage hvor effektivt SAS® er, når det kommer til at udforske, analysere og visualisere data. SAS-analyseløsninger omdanner data til intelligens og inspirerer kunder over hele verden til dristige handlinger, der sikrer virksomheden fremskridt. SAS er smart, og gør arbejdet til en leg.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Underkategorier