Viser 1-20 af 114
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 114
1
2
3
4
...
6

Tag et kursus i regnskabsanalyse og forstå din organisations årsrapport

Når du tager et kursus i regnskabsanalyse lærer du de kritiske nøgletal og begreber at kende. Du kan derfor at se på, hvordan din organisation klarer sig og kan lave analyser på rentabilitet, vækst, pengestrømme og soliditet. 

Regnskabsanalysen er med til at skabe et overblik over en virksomheds økonomiske udvikling og situation. På baggrund af en lang række nøgletal kan man blive klogere på bagvedliggende årsager til udviklingen i en virksomheds økonomi. Det endelige resultat af analysen kan indgå i grundlaget for vurderingen af virksomhedens fremtidige økonomiske udvikling. 

Dit udbytte med et kursus i regnskabsanalyse

Når du vælger at dykke ned i regnskabsanalyse, får du en grundig indføring i et regnskabs opbygning og de mest basale regnskabsregler. Du bliver i stand til at lave gennemgående analyser ud fra din organisations nøgletal, idet du får viden om resultatopgørelse, balance og pengestrømme. 

Pensum på et kursus i regnskabsanalyse afhænger af den enkelte udbyder, men du kan godt forvente at komme igennem læringspunkter og temaer, der minder om følgende: 

  • Indholdet og opbygningen af et regnskab
  • Et regnskabs grundlæggende regler og principper
  • Et regnskabs nøgletal og betydningen heraf
  • Hvordan du bruger en regnskabsanalyse til at træffe strategiske beslutninger. 

Sådan er et kursus i regnskabsanalyse struktureret

Et kursus i regnskabsanalyse er tilrettelagt som en åben uddannelse, der strækker sig over et vist antal dage. Prisen og varigheden på det enkelte kursus afhænger af den pågældende kursusudbyder. 

Hvem kan tage et kursus i regnskabsanalyse?

Et kursus i regnskabsanalyse er for dig, der - som beslutningstager eller medarbejder -  er i daglig berøring med økonomi og regnskaber i en privat virksomhed. Du kan også sagtens være ansat i det offentlige, hvor du har brug for viden omkring et regnskabs opbygning etc., når du skal vurdere regnskaber fra private leverandører eller samarbejdspartnere. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen