Pølsekursus

Almen fødevarehygiejne. Har du fået at vide, du mangler et 'pølsekursus'? Vi har alt, du har brug for inden for fødevarehygiejne. Find dit kursus i listen nedenfor. 
Filtrer efter
Kategori
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 23
1
2
Annoncer

Populære kategorier

Populære steder

Reportage

Pølsekursus

Selvom navnet kan lede tankerne hen på noget andet, handler et ”pølsekursus”, om den grundlæggende hygiejneviden du skal have for at arbejde med rengøring, madlavning og andet. På denne side har vi samlet et udvalg af forskellige kurser, så du kan finde det, der passer bedst til dig.

Hvilket slags kursus skal du vælge?

Et ”pølsekursus” kommer i mange former. Du kan tage et kursus indenfor forskellige industrier, og på dem alle lærer du forskellige ting. Derfor er det vigtigt, at du finder det helt rigtige kursus. Nedenfor er et udvalg af de kurser, der muligvis er relevante for dig.

Rengøringshygiejnekursus  

På et rengøringshygiejnekursus opnår du basisviden om mikroorganismer og smitteveje. På denne måde kan du tage de nødvendige hensyn og foranstaltninger i din planlægning og udførelse af det daglige rengøringsarbejde, og undgå smittespredning. Dette er særligt relevant i forbindelse med Covid-19. Du lærer også om den korrekte rengørings rækkefølge, berøringspunkter, personlig hygiejne, forebyggelse af smittespredning og meget mere. Uddannelsen er særligt relevant for rengøringsassistenter.

Fødevarehygiejne

På et kursus i fødevarehygiejne lærer du at tage de nødvendige foranstaltninger inden du begynder på professionel madlavning. Du lærer også om de krav der stilles fra myndighedernes side i forbindelse med industriel madlavning, og hvilke love og regler der er gældende på området. 
Du bliver sat ind i hvordan de forskellige typer mad skal opbevares forsvarligt, hvilke følgesygdomme korrupt mad kan medføre og meget andet. 

Online eller fremmøde? 

Et online kursus er optimalt for dig, der ikke har mulighed for at møde regelmæssigt op på kursusstedet. Det kræver, at du har selvdisciplin, da det vil være dit eget ansvar at sørge for at følge med i undervisningen. Det kræver samtidig, at du har noglelunde tekniske erfaringer, da alt vil foregå på en computer. 

Et fremmøde kursus er optimalt for dig, der ikke bryder dig om at lære hjemmefra, og ønsker at møde op på kursusstedet. Samtidig er det en fordel hvis du ikke er god med en computer, eller du har brug for en underviser til at sørge for du følger med. 

På denne side har vi samlet et bredt udvalg af såkaldte "pølsekurser", scroll på siden, og find det kursus der passer bedst til dig.