PMP® kursus

Kvalificer dig til den anerkendte PMP certificering med et kursus

Vis din kommende arbejdsgiver, at du har erfaringen og kompetencerne til at lede projekter med succes, med den anerkendte PMP® certificering.
Viser 1-5 af 5
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-5 af 5

Hvad er PMP?

En PMP® er en forkortelse for Project Management Professional. Her har man fået tildelt den prestigefyldte og anerkendte branchekendte PMP® certificering, udstedt af Project Management Institute.

Gennem kurset, for at opnå denne certificering, får du en grundig introduktion til projektledelse og de mange forskellige facetter, man bør kunne håndtere som projektleder. 

Projektledere med en PMP® certificering er meget efterspurgte overalt i verden, grundet kvalitetsstemplet i sig selv, og fordi det viser at du besidder både erfaring og egenskaber som projektleder. 

Hvad laver en PMP®?

En PMP beskæftiger sig med projektledelse, og har oftest gjort det i mange år. For at kunne kalde sig PMP® er der nemlig en række krav man skal opfylde, før man overhovedet har kvalificeret sig til at kunne tage kurset. Derefter skal man ansøge PMI om at få lov til at gå til eksamen og til slut skal man godkendes.

En PMP® beskæftiger sig altså med projektledelse, men har en række specifikke kompetencer. PMP® referencen er globalt anerkendt, og viser at du har erfaring og kompetencer til at lede projekter med succes. 

Hvordan bliver man PMP®?

Man bliver PMP® ved at tage kurset, der giver én denne certificering. Det er dog ikke et kursus alle kan tage, da man først skal ansøge PMI om at få lov til at tage eksamen, hvorefter de skal godkende dig.

Der er nemlig en række krav man skal opfylde, før man får lov til at tage kurset:

  •  Du skal dokumentere 35 timers undervisning i projektledelse
    (Svarende til GBDs 5 dages PMP certificerings forberedende forløb)
  • 4.500 timers praktisk projektledererfaring (svarende til 3 år), hvis du har et uddannelsesniveau svarende til en bachelor grad eller derover
  • 7.500 timers praktisk projektledererfaring (svarende til 5 år), hvis du har et uddannelsesniveau svarende til en gymnasiel uddannelse eller erhvervsuddannelse

Forberedelse 

Før du kan tage dit PMP® kursus, og dermed få din certificering, har du sikkert fundet ud af, at der er noget forberedelse inden det endelige kursus. 

De to store steps, inden du kan påbegynde dit kursus, er at få erfaring og selvfølgelig at studere til din eksamen. Erfaringen som projektleder kan vi desværre ikke hjælpe dig med - selvom vi gerne ville -, men vi kan derimod hjælpe dig med at studere til din eksamen.

Her på finduddannelse.dk finder du nemlig en række forskellige forberedelseskurser til netop dit endelige PMP® certificerings forløb. 

Find dit kursus

Uanset om du står i den situation, at du leder efter et forberedende kursus, eller er helt klar til at tage eksamen og få din PMP® certificering i hus, så finder du et kursus der passer til lige netop din situation, lige her hos finduddannelse.dk. 

Med vores kursusudbydere er du sikret undervisning af høj kvalitet, der giver det bedst mulige udgangspunkt for at komme godt videre i dit professionelle liv, samt komme ud og bruge de lærte teorier og metoder af i praksis.

Se udvalget af relevante kurser i listen ovenfor. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen