Viser 1-10 af 10
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-10 af 10

Online CAD og CAM kurser

CAD og CAM er programmer, hvor du kan skabe digitalt grafiske præsentationer, som både kan skabes i solider, overflader og meget mere.              

CAD er forkortelsen for Computer Aided Design. CAD er et designprogram, hvor du kan skabe tegninger digitalt, som er meget anvendeligt, hvis du foreksempel har brug for en tegning i 3D. CAD-programmer giver brugerne mulighed for nemt at oprette og udføre konstruktionstegninger og planer. 

CAM er forkortelsen for Computer Aided Manufacturing som oversat til dansk betyder at tage geometrierne fra en CAD model og skabe koordinater eller koder, som kan anvendes på NC/CNC-styrede maskiner.        

CAD og CAM kurser er især relevant for dig, der arbejder som arkitekt, ingeniør eller med andet designrelateret arbejde. Det specifikke indhold afhænger selvfølgelig af, hvilket kursus du vælger.       


Forskellige muligheder inden for CAD og CAM      

Der findes forskellige områder inden for CAD og CAM som du kan beskæftige dig med. Det er blandt andet AutoCAD, Revit, SolidWorks og Inventor.      

Fælles for alle kurserne er, at de udbydes på alle niveauer, så uanset om du er nybegynder eller har beskæftiget dig med programmerne i lang tid, så findes der et kursus, der kan styrke dine kompetencer.

Vores liste over CAD og CAM kurser har et bredt udvalg, som favner alt fra introduktionskurser til de mere tunge for den gavne bruger. Ovenfor kan du se kurserne igennem og finde det kursus, der passer til din situation.       


Tag dit kursus via fjernundervisning    

En anden fællesnævner for de ovenstående kurser er, at de alle tilbyder muligheden for at tage kurset online. Dette betyder, at du ikke skal møde fysisk op til din undervisning, men at det forløber gennem fjernundervisning.      

Fjernundervisning gør det muligt for dig at planlægge et forløb, der passer ind i din hverdag. Du sætter selv rammerne for dit forløb og er selv herre over, hvor og hvornår undervisningen skal foregå. Et online forløb er ideelt for dig, der har en presset hverdag, eller gerne vil kunne passe et arbejde under kurset.      

Da et sådan kursus foregår online er det en forudsætning, at du har mulighed for at tilgå en computer og ved, hvordan man benytter den. Du skal ligeledes have internet tilgængeligt for dig, da undervisningsforum og materiale kun kan findes online på den platform som bruges ved det enkelte kursus.       

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Case studies fra branchen
Mohammad  Bilal

The teaching method was perfect, the way our instructor delivered this course with examples from his work experience and by focusing on every student's picking capacity was just amazing, so about the teaching i think it was simply great.

Læs mere
Ninette Broberg

Jeg kan varmt anbefale forløbet der er suppleret med godt undervisningsmateriale, gode omgivelser og ikke at glemme og bestemt også værd at nævne, en rigtig god forplejning :)

Læs mere
Christian Nelausen

Det har været et godt kursus med en venlig og let forståelig underviser!

Læs mere