OHSAS 18001 certificering

Certificering i arbejdsmiljøledelse

OHSAS 18001 er en anerkendt international standard for arbejdsmiljøledelse. Vi har samlet alle certificeringskurser, der findes, så du får et overblik over, hvilke muligheder du har.
Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

OHSAS 18001 certificering - pas på jeres arbejdsmiljø

OHSAS 18001 certificeringen viser, at jeres virksomhed overholder høje internationale standarder for arbejdsmiljø og sikkerhed. I er bekendt med og overholder al arbejdsmiljørelevant lovgivning - og I arbejder systematisk med at opnå kontinuérlige forbedringer på arbejdspladsen.

Implementering og efterlevelse af Occupational Health and Safety Management System (OHSMS) demonstrerer, at I som virksomhed at I ønsker jeres medarbejderes sikkerhed. OHSAS 18001 kurset henvender sig til nøglepersoner og ledere. 

OHSAS 18001 - en sund og sikker arbejdsplads

Skal din virksomhed også rapportere om sikkerhed og sundhed? Lev op til jeres målsætninger og vis det til verden. Med en OHSAS 18001 certificering viser I, at I overholder høje standarder med hensyn til sundhed og sikkerhed, og I kan til og med bruge det til at brande jer. 

Med OHSAS 18001 kan I: 

  • løbende forbedre arbejdsmiljøledelsessystemet for at eliminere og minimere risici for personale og andre interessenter, som kan udsættes for arbejdsmiljø farer forbundet med jeres virksomhed
  • Arbejde systematisk med at opnå forbedringer i jeres arbejdsmiljø og forebygge tilbagevendende ulykker, uheld og hændelser
  • Sikre overensstemmelse med jeres arbejdsmiljøpolitik samt synliggøre disse overfor andre.
    Konstant overholde gældende lovkrav

OHSAS 18001- fokus på arbejdsmiljøledelse

OHSAS 18001 er en international anerkendt standard indenfor arbejdsmiljøledelsessystemer. Den kan implementeres af alle typer virksomheder, lille som stor, og indenfor enhver branche.

OHSAS 18001 kræver, at organisationen identificerer og overholder de gældende lovmæssige krav, såvel som andre krav. Det kræver, at din organisation identificerer og vurderer de arbejdsmiljømæssige risici relateret til aktiviteter og services, fastlægger de nødvendige kontrolforanstaltninger og opstiller klare mål og målsætninger til forbedring på arbejdsmiljøområdet. 

OHSAS 18001

OHSAS 18001 passer til ISO 14001 og ISO 9001

OHSAS 18001 er designet til at være kompatibel med andre anerkendte og internationale ledelsessystemer, især miljøledelsessystemet ISO 14001 og kvalitetsledelsessystemet ISO 9001. OHSAS 18001 kan let integreres  med eksisterende ledelsessystemer og processer. 

Hvis din virksomhed certificerer sig i OHSAS, så vil den normalt ikke få besøg af Arbejdstilsynet (AT). Din virksomhed vil få en grøn  kronesmiley på AT's hjemmeside. Med en arbejdsmiljøcertificering sikrer I, at der helst ikke sker uforudsete skader og hvis uheldet er ude, så har i processer til at håndtere en sådan hændelse. 

Hvis I skal have uddannelse og certificering i OHSAS 18001, så kan I finde en udbyder i oversigten ovenfor. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen