Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

Uddan dig til nuet og giv andre kontrol over deres eget liv

Vil du gerne være grunden til at andre mennesker bliver mere tilstede i nuet og får en fornyet kontrol over deres tilværelse? Så skal du bestemt tage en mindfulness instruktør uddannelse, da du dermed får de nødvendige redskaber til at få dem til at leve i nuet. Læs mere om, hvordan du bliver mindfulness instruktør herunder. 

Med en mindfulness instruktør uddannelse opnår du en certificering, som du kan anvende internationalt. Det betyder, at du kan undervise overalt i verden, når du først er uddannet. Og mindfulness intruktører er bestemt eftertragtede, da mindfulness vinder frem i alle brancher. Alle har nemlig brug for at kunne være til stede i nuet, og som mindfulness instruktør kan du netop give dem strategier til at opnå absolut tilstedeværelse i forskellige situationer. 

mindfulness instruktør uddannelse

Hvad er en mindfulness instruktør?

Som mindfulness instruktør guider og instruerer du mennesker i at indføre mindfulness i deres hverdag. Der kan være tale om alt lige fra enkeltpersoner til større grupper, og du giver dem altså strategier til at opnå absolut tilstedeværelse i forskellige situationer i deres hverdag. Mindfulness gavner mennesker på både det personlige og professionelle plan. Med en mindfulness instruktør uddannelse bliver du nemlig i stand til at gøre mennesker bedre til stresshåndtering, møde verden med et lettere og mere åbent sind, og du giver dem magten over deres eget liv tilbage. Sagt anderledes så hjælper du til at opnå øget sundhed, både fysisk, psykisk og socialt. 

Hvad er mindfulness?

Mindfulness har sit udspring fra buddhismen, hvor meditation og indre harmoni er to store fokusområder. Mindfulness kan og kan også kaldes bevidst nærvær og handler altså essentielt om at fokusere indad og rette opmærksomheden mod sine følelser og indtryk som de ser ud lige i øjeblikket. 

Dermed kan mindfulness bruges som til at give øget indre ro, reducere stress, øge koncentrationen og effektivitet. Som mindfulnessudøver vil du formentlig opleve højere livskvalitet, da du automatisk vil få større selvindsigt og mere bevidsthed omkring dine egne tankestrømme. 

Hvordan bliver jeg uddannet mindfulness instruktør?

Har du fået lyst til at tage en mindfulness instruktør uddannelse, så er mulighederne heldigvis mange. Der findes en række udbydere af uddannelsen landet over og forløbets længde afhænger i høj grad af, hvilken udbyder du vælger. Et forløb kan nemlig vare alt lige fra 8 uger til 1 og 2 år. Efter endt forløb vil du typisk modtage enten et kursusbevis eller certifikat, der dokumenterer din uddannelse. 

I et forløb vil du typisk blive introduceret for emner som følgende: 

 • Bevidst nærvær
 • Observation af krop og sind
 • Ydre og indre opmærksomhed
 • Accept
 • Grundlæggende meditation
 • Bevægelsesmeditation
 • Grounding og skærpet sanselighed
 • Selvindsigt og mentalt overskud
 • Forebyggelse af stress
 • Håndtering af negative følelser
 • Mindfulness i dagligdagen

Hvor kan jeg tage en mindfulness instruktør uddannelse?

Du kan følge undervisningen hos forskellige udbydere landet over. Vær opmærksom på, at uddannelsens varighed afhænger af den valgte udbyder. 

Hvem kan tage en mindfulness instruktør uddannelse?

Alle med interesse for meditation og fysisk og psykisk velvære kan uddanne sig til mindfulness instruktør. Det er således ikke nødvendigt at kunne demonstrere hverken en bestemt form for tidligere uddannelse eller erfaring inden for området. 

Hvorfor skal jeg uddanne mig til mindfulness instruktør?

Du skal uddanne dig til mindfulness instruktør, hvis du ønsker aktivt nærvær både for dig selv og andre mennesker. Som instruktør lærer du at implementere teknikken i dit eget liv, så du har de bedste muligheder for at give den videre til andre. Det er den helt rigtige uddannelse for dig, hvis du ønsker at forbedre menneskers både psykiske, fysiske og sociale trivsel ved at give dem tilgængelige og implementer strategier til bevidst nærvær. 

Samtidig er det en branche i vækst, hvorfor det at uddanne sig til mindfulness instruktør kan være en god karrieremæssig investering. Samtidig kan du selv vælge, hvordan og hvem du vil undervise i teknikken, da mindfulness i dag bliver brugt både i erhvervslivet, af private og i sundhedssektoren. Det er altså kun din egen fantasi, der sætter grænser for, hvordan du gøre brug af din mindfulness instruktør uddannelse. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier
mbsr