Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Styrk dine lederkompetencer med en MBA i Aalborg

Med en MBA uddannelse er du garanteret en international anerkendt lederuddannelse. Der findes flere muligheder for at tage en MBA i Aalborg, som giver kompetencer på højt niveau samt et unikt netværk, du kan få glæde af efter endt uddannelse. I takt med det voksende erhvervsliv - og med den uformelle titel som Nordjyllands hovedstad - findes der i dag masser af muligheder for at tage din lederkarriere til nye højder i Aalborg, også på en af de højt respekterede MBA uddannelser.

En MBA i Aalborg tager din lederkarriere til nye højder

Ledere fra forskellige brancher vælger at tage en MBA (Master of Business Administration), som tilføjer en mere videnskabelig ledelsestilgang til deres eksisterende lederkompetencer. Falder dit valg på en MBA uddannelse, får du derfor ikke kun en lederuddannelse med et højt fagligt niveau. Du får også en prestigefyldt uddannelse med et særdeles godt omdømme på verdensplan.

En MBA giver dig typisk indblik i forretningsområder såsom:

  • Regnskab
  • Human Resources
  • Økonomistyring
  • Marketing

En række af uddannelserne åbner desuden op for, at du som MBA studerende kan vælge et område, som du ønsker at specialisere dig inden for. Omkring en tredjedel af din MBA vil så være dedikeret til denne del.

Tip: Få inspiration i vores MBA guide

Det får du med en MBA i Aalborg

MBA uddannelsen skiller sig ud fra andre lederuddannelser ved at være akkrediteret på flere områder. Flere forskellige akkrediteringsinstitutioner har netop til opgave at sikre, at MBA uddannelser verden over er af tilfredsstillende kvalitet og sammensætning. Du kan som udgangspunkt tage en MBA i Aalborg på Aalborg Universitet, men der findes også en række private udbydere af MBA uddannelser i byen.

Adgangskravene til en MBA varierer fra uddannelsesinstitution til uddannelsesinstitution. 

For at deltage på en MBA skal du dog typisk:

  • Som minimum have en relevant videregående uddannelse på 3 år (bachelorniveau eller tilsvarende)
  • Have 2-8 års relevant erhvervserfaring efter afslutning af din bacheloruddannelse

Du kan tage en MBA på mellem 1 og 2 år, og typisk betaler din arbejdsgiver for hele eller dele af uddannelsen. Der findes flere typer MBA uddannelser, herunder de generelle MBA programmer, Executive MBA (EMBA) og MBA programmer, der specialiserer dig inden for et område som f.eks. globalisering, teknologiledelse eller forandringsledelse.

Skræddersy din MBA til din hverdag

Det er muligt at deltage på en MBA i Aalborg på fuld tid eller deltid alt efter dine behov.

  • MBA - fuld tid: 1 til 2 akademiske år, hvor du er på skolebænken på hverdage lige som andre universitetsstuderende. Opstart er typisk i august/september.
  • MBA - deltid: Minimum 2 års studie for dig, der vil studere mens du arbejder. Normalt deltager du i undervisningen på hverdagsaftener eller i weekenden. 

På nogle uddannelsesinstitutioner har du desuden mulighed for at tage din MBA via e-learning. Savner du mere inspiration til dit valg af MBA uddannelse, så tjek vores spændende MBA guides og interviews her.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier