Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Masteruddannelse

En masteruddannelse er en uddannelse for voksne med erhvervserfaring. Hvis du har en bachelorgrad, er du kvalificeret til at tage en masteruddannelse. Omfanget af en masteruddannelse svarer til et årsfuldtidsstudium. En masteruddannelse tages dog typisk sideløbende med beskæftigelse, hvorfor uddannelsesforløbet vil strække sig over længere tid end et år. En forudsætning for at blive optaget på en masteruddannelse er, at du har mindst to års relevant erhvervserfaring. Hvis du har lyst til at gennemføre en masteruddannelse i psykologi, kan du med fordel gennemse ovenstående liste. Her har vi samlet masteruddannelser, der relaterer sig til psykologi. 

Psykologi

Psykologi handler bl.a. med menneskers handlinger, følelser, behov, holdninger, erindringer og tanker. En masteruddannelse i psykologi kan beskæftige sig med forskellige dele af psykologien. 

Du kan f.eks. tage en masteruddannelse i "Positiv Psykologi", som ruster dig til at skabe motivation og forløse menneskers potentialer. Dette kan bl.a. være relevant, hvis du arbejder inden for områder som HR eller ledelse. Du har også mulighed for at tage en masteruddannelse i "Organisationspsylogi", som bl.a. henvender sig til konsulenter og ledere, der har et ønske om at kunne orientere sig i de mange psykologiske processer, der finder sted i organisationer.

Det vil variere fra uddannelse til uddannelse, hvilken type bacheloruddannelse der vurderes som relevant, for at være kvalificeret til optagelse.

Find den masteruddannelse der passer til dig

Alt efter hvilket fokus og hvilke kompetencer du ønsker skal præge på din masteruddannelse i psykologi, så er du sikker på at blive rustet til at varetage nye arbejdsopgaver. Ovenfor kan du finde den masteruddannelse i psykologi, der passer til lige netop dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen