Viser 1-12 af 12
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-12 af 12

animationskursus

Vil du blive endnu skarpere til at overbevise din modtager med din storytelling? Eller har du brug for værktøjer til hurtigt og effektivt at formidle dit budskab? Så kan et kursus i animation være noget for dig.

Hvorfor vælge et animationskursus?

Vi mennesker forstår verden multimodalt, altså gennem flere simultane repræsentationsformer. Så hvorfor begrænse dig selv til kun at benytte den skrevne tekst i din markedsføring? Eller til blot at fremlægge det månedlige regnskab verbalt? 

Når du taler til flere af menneskets sanser simultant, øger du sandsynligheden for at få budskabet igennem markant - og det behøver ikke at være svært. Der findes et bredt udvalg af digitalt software, som gør det nemt for dig at sammensætte audiovisuelle fortællinger på ingen tid.

Her på siden har vi samlet en række skræddersyede kurser fra professionelle udbydere, som kan hjælpe dig i gang med at bruge animation som del af din kommunikation.

Hvilke kurser i animation kan jeg tage? 

Der er kurser til hele spektret; lige fra begynderkurser, til letøvede, øvede, og til specialiseret brug. Søg og sammenlign de forskellige animationskurser, og find kurset, der matcher dit niveau. 

For der vil være et kursus til dig, uanset, om du har brug for at få det helt grundlæggende om animation på plads, om du blot trænger til at lære et nyt program i Adobe CC-pakken, eller om du har behov for et kursus i dybt specialiseret kodning ved HTML, JavaScript o.lign., eller tegne-tekniske programmer som CAD.

Kurser til levende præsentationer og animation:

Har du behov for at sætte ekstra visuelt fut i din storytelling? Eller har du behov for at fremføre en brandgod præsentation i Microsoft PowerPoint? Så kan disse kurser være noget for dig.

Til visuelle repræsentationer, finder du kurser indenfor:

 • Adobe Creative Cloud (Photoshp, InDesign, Illustrator, After Effects m.fl.)
 • CAD
 • Microsoft (Excel og PowerPoint)
 • Google Slides


Kurser i kodning til visuelle præsentationer og hjemmesider:

Har du brug for at kunne basic-kodning? Eller skal du være virksomhedens ekspert i backend-udvikling til jeres content? Så kan et af følgende kurser være noget for dig.

Af mere tekniske kurser indenfor animation, finder du kurser i:

 • HTML og CSS
 • JavaScript
 • NativeScript
 • Konstruktioner af hjemmesideDu finder derfor både kurser til online marketing, e-handel, digital kommunikation, konstruktion og ingeniører, samt software- og backend udvikling.  Så uanset om du er nybegynder eller specialist, vil der være et kursus for dig. 

Skab opmærksomhed, fang din modtager og bliv hørt!

Vi bliver bombarderet med information som aldrig før. Du har sikkert hørt om det famøse begreb ‘information overload’, der refererer til den ekstreme mængde information, vi bliver præsenteret for hver dag. Mere information, end vi kan nå at processere. 

Når vi snakker om ‘information overload’, falder snakken tit da også på det relaterede udtryk ‘attention span’, altså vores koncentrationsevne - eller hvor lang tid vi i gennemsnit holder opmærksomheden på et stykke kommunikation. Og den er ekstremt kort.

Det er med andre ord vigtigere end nogensinde før, at du formår at fange modtagerens opmærksomhed hurtigt, og får skabt nok nysgerrighed til at modtagere gider bruge tid på dig og dit budskab.

Arbejder du med marketing, e-handel eller digital kommunikation, er det derfor ekstremt vigtigt, at dine kommunikative tiltag har nok pondus til at vække modtagers interesse, da din kommunikation ellers drukner i mængden.

Skab det bedste blikfang på sociale medier

I dag er præmissen for online-kommunikation dog også ofte, at det grafiske element på din kommunikation fungerer som blikfang. Men hvordan sikrer du at det grafiske lever op til professionelle standarder, og går i tråd med din virksomheds storytelling?

Her på siden har vi samlet en række kurser, der kan sætte dig ind i nogle af de mange programmer og digitale software, som bruges i professionelle sammenhænge på det moderne arbejdsmarked. F.eks. Til at udarbejde visuelle explainers, skræddersyet til din målgruppe.

Kreative måder at fremføre budskaber

Det er ikke kun i forbindelse med marketing, e-handel og digital kommunikation at grafiske kompetencer værdsættes eller kan bringes i spil. Det kan bruges i et utal af sammenhænge, hvor budskaber skal kommunikeres.

Internt, kan det f.eks. bruges til at fremlægge regnskab, resultater eller planer på en overskuelig og spiselig facon. Så vil ingen gå fra dit møde uden at have fanget budskabet.

Dit udbytte ved et animationskursus

Fælles for kurserne er, at de på den ene eller anden måde giver dig indsigt i, hvordan du kan bruge animation til at kommunikere dit budskab. Typisk vil dit udbytte være:

 • Hands-on undervisning i en håndgribeligt software til at lave animation eller grafisk design.
 • Indsigt i de nyeste trends inden for animation og visuel storytelling
 • Erfaring og værktøjerne til at skabe fængende præsentationer
 • Erfaring og værktøjerne til at fremføre din virksomheds storytelling gennem fængende animation
 • Viden om layout og softwarens bagvedliggende struktur, så du nemt kan give din visuelle storytelling et nøk fremover

Hvor kan jeg tage kursus i animation henne?

Du kan tage et kursus i animation de fleste steder i Danmark. Du kan tage et kursus i animation i jylland, på sjælland og online. 

Find f.eks. animationskurser i:

 • Aarhus
 • Aalborg
 • Kolding
 • København
 • Lyngby
 • Taastrup

Flere af udbyderne tilbyder også onlinekurser, så du kan tage kurset i ro og mag, i hjemmevante omgivelser. Efter kurset vil du være i stand til at løfte din digitale kommunikation, grafiske knowhow og evne til at transformere tanker til håndgribelige og unikke designs.

Hvad er niveauet på et animationskursus?

Der findes kurser til alle. Find kurser til:

 • Begyndere
 • Letøvede
 • Øvede
 • Specialister

De fleste udbydere vil skræddersy forløbet til dig, så du får maksimalt udbytte.

Niveauet afhænger af det specifikke kursus, din tidligere erfaring og kursets genstandsfelt. Kurserne præsenteres dog af feltets skarpeste specialister, så du kan være sikker på at du ikke går fra kurset tomhændet. Den digitale branche er i rivende udvikling, så du kan være sikker på, at der altid tages udgangspunkt i de nyeste trends og tendenser, så du også kan byde ind med digitalt knowhow efter endt kursus!

Er du klar til at øge dine digitale kompetencer?

Så lær at kommunikere kreativt og effektivt med et kursus i animation. Kontakt en udbyder og hør mere!

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen