Filtrer efter
Kategori
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Viser 1-20 af 26
1
2
Annoncer

Populære kategorier

Populære steder

Reportage

ZBC

Er du ikke helt skarp i det der med regler for tegnsætning og grammatik? Har du problemer med at sætte komma og andre tegn samt at holde styr på reglerne? Så kan et kommakursus meget vel være noget for dig!

Med et kommakursus lærer du nemlig, hvordan du sætter kommaer og andre tegn med stor præcision. Derfor er et komma kursus også særligt relevant for dig, der arbejder med skriftlig kommunikation og ønsker at blive bedre til tegnsætning og få styr på reglerne én gang for alle. 

Du kender det måske selv. Du sidder og læser en tekst. Det kan for eksempel være på en blog, en hjemmeside, en email, LinkedIn eller noget helt fjerde. Budskabet bag teksten er egentlig rigtig fint, og det fanger din interesse - men! Du opgiver at læse teksten. Hvorfor? Svaret er enkelt - fordi den er fyldt med grammatiske fejl. Det er en rigtig ærgerlig situation, og noget de fleste ihærdigt forsøger at undgå. Ikke kun fordi det kan opfattes som uprofessionelt, men også fordi du kan tabe din modtager på det. Undgå dette scenarie, og bliv sikker når du skriver med et komma kursus!

Få styr på dine tekster

At sætte kommaer er svært for mange, og kommareglerne kan virke uoverskuelige. Dog er det essentielt at have styr på de danske kommaregler, da placeringen af et komma kan ændre betydningen af en sætning markant. Og hvis du arbejder med skriftlig kommunikation, er det noget af det sidste du ønsker, at modtageren misforstår dit budskab - særligt hvis det er grundet dårlig tegnsætning. Her kan et kommakursus være ideelt for dig, så du én gang for alle kan sætte et punktum for din tvivl og få styr på dine kommaer. 

Ta' et kommakursus

Med et kommakursus får du masser af viden, værktøjer og redskaber med i bagagen, så du er knivskarp til at sætte komma fremadrettet. På et kommakursus vil du ikke kun prøve dig frem med at sætte kommaer, du vil også lære om reglerne, der lægger til grund for dit kommas placering. 

Med et kommakursus vil du for eksempel lære om følgende:

  • De danske kommaregler
  • Huskeregler til at sætte komma
  • Grundige øvelser
  • Korrekturlæsning
  • Redskaber til at undgå typiske stavefejl
  • Og meget meget mere!

Få styr på det danske sprog

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at finde dit kommende kursus blandt vores udbydere i listen ovenfor. Et komma kursus kan virkelig være en investering i fremtiden, især hvis du arbejder med skriftlig kommunikation til daglig. Det kan gøre dig mere selvsikker i dit arbejde og arbejdsopgaverne med at skrive tekster og mails vil pludselig føles lettere. Du får ryddet op i de sproglige fejl, og du får styr på både stavning og tegnsætning. Med andre ord vil du takke dig selv, og måske også spørge dig selv, hvorfor du ikke har gjort det noget før.