JAVA kursus

Et programmeringssprog, der åbner døre

Et kursus i Java-programmering er essentielt for dig, der vil dygtiggøre dig inden for kodning. Et kursus vil nemlig give dig et godt og solidt kendskab til Java-sproget, så du hurtigt kan komme i gang med at programmere.
Viser 1-4 af 4
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4

Java 

Java er et programmeringssprog, hvori der programmeres programmer til computere og apps til smartphones med Android-styresystemer. Som programmør vil du sikkert sidde og skrive java-koder i diverse programmer, hvorfor det at have et godt og fyldestgørende kendskab til java kan åbne mange karrieredrømme for dig. 

Programmeringssproget er et såkaldt multi-purpose-language, som gør det muligt at anvende det på så forskellige platforme som Mac, Linux, Windows og mobile platforme. En del andre programmeringssprog er kun anvendelige på en specifik platform.

Hvor stammer Java fra?

Java blev oprindeligt udviklet af James Gosling og hans kollegaer hos Sun Microsystems i starten af 90'erne, og bygger på programmeringssproget C++, hvis sprogsyntaks viste sig at være for besværlig at arbejde med. Java tog det bedste fra C++ og endte med et både stærkere og mere brugervenligt programmeringssprog. Java er dog selv et af de ældste programmeringssprog på markedet, men har formået at følge med udviklingen, og bliver stadig anvendt i stort omfang i IT-branchen. I dag ligger sproget i skarp konkurrence med f.eks. Microsofts C#.

Du finder her på siden både kurser i Java og JavaScript som trods navneligheden ikke er helt det samme. Java er et programmeringssprog, som skal kompileres før det virker, mens JavaScript er et scriptsprog, som bliver kompileret på brugerens browser.

Du finder her et stort udvalg af kurser og efteruddannelser i Java og JavaScript. Kurserne, som typisk varer nogle få dage, henvender sig både til IT-professionelle og folk, der via introkurser er på vej ind i branchen. På nogle af kurserne får du et certificerings-bevis efter endt forløb, som kan være vigtigt for din videre karriere i IT-branchen.

Derudover bruger mange online spil og hjemmesider også Java til at køre, herunder din netbank.

Hvorfor skal jeg tage et java-kursus?

Du skal tage et java kursus, hvis du enten vil lære at programmere eller forfine dine færdigheder. Med et java-kursus

Hvem kan tage et javakursus?

Her på siden finder du java-kurser på alt fra begynder- til ekspertniveau. 

Typisk kursusindhold kunne være

Med et kursus i Java får du enten en solid introduktion til dette programmeringssprog eller lærer om nye funktioner eller udgaver. 

Målsætningen med JAVA kursus er som oftest, at deltagerne skal kunne beherske det objektorienterede programmeringssprog, hvor analyse- og designmetoder og grafiske formsnit indgår.

Derfor vil du typisk blive undervist i følgende: 

 • Introduktion til Java
 • Syntaks
 • Variabler og metoder
 • Arv og polymorfisme
 • Grafisk programmering
 • Programudvikling
 • Klasser
 • Fejlhåndtering
 • Grafiske klasser
 • Hændelseshåndtering
 • Trådet programmering
 • Java IO
 • Kommunikation
Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Underkategorier