Viser 1-12 af 12
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-12 af 12

Bliv kollegaen de andre spørger om hjælp

Microsoft Office har gjort dit arbejde nemmere siden 90erne. Microsoft står bag programmer som Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, SharePoint og Outlook, som du helt sikkert kender fra din hverdag. Selvom du bruger programmerne hver dag, er der helt sikkert en masse funktioner i programmerne, som du ikke kender, der kunne spare dig for en masse tid.

Med et kursus i et af MS programmerne, kan du for eksempel blive ekspert i regneark og lave de flotteste præsentationer til dine møder – lige meget hvilket niveau du er på.

Kurser i MS Powerpoint i Aalborg

Hvis du gerne vil have et kursus i MS Powerpoint Office 365 i Aalborg, har du mulighed for både at tage kurser på begynderniveau eller kurser for øvede.

Begynderkursus i Powerpoint

På et grundlæggende kursus i PowerPoint lærer du, lærer du de grundlæggende elementer i PowerPoint at kende som; diastyper, SmartArt og andre grafiske elementer, tabeller, overgange, genvejstaster og hvordan du gemmer dine præsentationer sikkert i skyen. Efter kurset kan du nemt skabe flotte præsentationer, der ser professionelle ud.

avanceret powerpoint-kursus

Vælger du et videregående kursus i PowerPoint kommer du i dybden med programmets funktioner og lærer at lave avancerede præsentationer med visuelle effekter. De emner, du kommer igennem på et PP-kursus for øvede kan f.eks. være struktur i dine slides, sektioner, integration med excel, hvordan du får videoer og lydfiler i dine slidehows og meget mere.

Kurser i MS Excel i Aalborg

Udbuddet af MS Excel-kurser i Aalborg er stort, der findes kurser til dig lige meget, om du er begynder eller ekspert eller søger et specialiseret Excel-kursus i Business intelligence eller VBA-programmering.

Begynderkursus i Excel

Et Excel-kursus for begyndere er en god måde at komme i gang med Excel Office 365. Her vil du lære de grundlæggende elementer i programmet, så du kan lave overskuelige regneark. Et begynderkursus i Excel inkluderer oftest også en introduktion til anvendelse af formler i Excel.

Avanceret Excel

Med et avanceret kursus i Excel lærer du, hvordan du udarbejder avancerede regneark, der stadig er brugervenlige, at oprette pivottabeller samt hvordan du analyserer større mængder af data.

Business Intelligence og VBA-programmering I Excel

VBA-programmering I Excel er Visual Basic for Application. VBA-programmering gør det muligt for dig at automatisere avancerede regnearksopgaver.

Business Intelligence er en rækker værktøjer, som du kan anvende i Excel. På et kursus i Business Intelligence kan du bl.a. lære at anvende Power Pivot, Power Query, Power View, Power BI Desktop og Power Map.

Kurser i MS Word i Aalborg

Hvis du er nybegynder til Word er et grundlæggende Word-kursus et perfect match for dig. Her lærer du de vigtigste funktioner, så du kan producere og redigere tekst.

Har du allerede kendskab til MS Word, er du klar til et word-kursus for øvede. Her kan du bl.a. lære om navigationsruden, fod- og slutnoter, brefletning, sektioner, spalter og formularfelter.

Firmakurser i Microsoft Office i Aalborg

Du har også mulighed for at skræddersy dit Microsoft Office firmakursus, så din virksomhed får et kursus, der styrker jeres kompetencer i lige de programmer, som i anvender mest.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier