Viser 1-6 af 6
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-6 af 6

engelsk for begyndere

Læs engelsk for begyndere - og lær at bruge dine engelske sprogkundskaber i professionelle arbejdsrelationer

Ønsker du at lære om grundlæggende engelsk grammatik? Ønsker du at kunne kommunikere professionelt på engelsk i forbindelse med arbejde og privatliv? Med engelsk for begynder vil du blive bedre til engelsk grammatik, udtale og forståelse, som du vil blive i stand til at bruge i mange forskellige sammenhænge. Lyder dette som noget for dig? - Læs med her!

Hvorfor lære engelsk? 

Alle former for sprog er et vigtigt middel til at kunne kommunikere med andre mennesker. Det vil derfor altid kun være en fordel at kunne forstå andre mennesker på tværs af grænser og kulturer, selvom de snakker et sprog, som er anderledes end det, som man selv er vokset op med. Dette kan eksempelvis være en fordel i dit fremtidige job eller karriere. Mange sidder i dag i jobs, hvor de benytter engelsk fra tid til anden i deres job til at kommunikere med samarbejdspartnere eller nye kunder. Samtidigt er engelsk også et af de sprog, som flest mennesker kan forstå eller tale i verden, og derfor får du også nemmere ved at kommunikere med andre mennesker, når du er på eventuelle firmarejser eller ferier. De fleste mennesker i Danmark har på et tidspunkt i deres liv modtaget en eller anden form for engelsk undervisning. Mange holder dog ikke deres sprogkundskaber i live, idet de ikke bruger sproget i deres hverdag, derfor vil et engelsk kursus kun gavne på dette. 

Hvordan foregår undervisningen på et kursus i engelsk?

Der findes mange udbydere, som tilbyder undervisning i engelsk, derfor vil undervisningen og indholdet afhænge meget af den enkelte udbyder. Dette er dog en fordel for dig som kursist, da du får muligheden for at vælge blandt mange kursusudbydere. 

Du vil derfor selv kunne vælge et kursus, som afspejler dine behov bedst. Har du eksempelvis fået et job, hvor du skal formulere ting skriftligt på engelsk, men er lidt usikker på grammatikken i et mere formelt sprog? Så kan du vælge et kursus, som sikrer, at du får evnerne til dette. Skal du i dit arbejde kommunikere mundtligt med kunder eller samarbejdspartnere på engelsk? Så kan du finde et kursus, som hovedsageligt fokuserer på det mundtlige og den korrekte udtale af det engelske sprog.

Kan jeg tage et engelsk kursus ved fjernundervisning?

Er du meget interesseret i at optimere dine engelske kundskaber, men har en travl og ufleksibel hverdag? Så findes der mange udbydere, som tilbyder fjernundervisning. Dette gør, at du kan følge undervisningen, når det passer dig bedst, hvor du samtidigt sparer transporttiden. Fjernundervisning kan også være en fordel for mange, som arbejder bedst selvstændigt og i rolige omgivelser. 

 

Hvor udbydes der kurser i engelsk for begyndere? 

Der findes rigtig mange kursusudbydere, som tilbyder forskellige grader og former for kurser til engelsk for begyndere. Nogle kurser vil starte helt fra begyndelsen med at lære kursisten det engelske sprog, hvor andre kurser vil have større fokus på kursistens grammatiske niveau eller udtale af sproget. Fælles for alle kurserne er, at formålet er at optimere kursistens engelske sprogkundskaber. 

Øverst på denne side har vi samlet forskellige udbydere, som tilbyder forskellige kurser inden for engelsk for begyndere. På denne måde, bliver det nemmere for dig at finde det kursus, som dækker dine behov bedst muligt. Her kan du se, hvad de forskellige udbydere tilbyder dig som kursist, og hvilket udbytte du får efter endt kursus.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen