Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Digitale trusler er en realitet - uddan dig til at forebygge dem!

Teknologiens mange tigerspring har desværre også en slagside. Internettes mange muligheder har åbnet op for fænomenent cyber crime, og digitale trusler er nu en realitet; både for privatpersoner, virksomheder og organisationer. 

Som Certified Network Defender har du det nødvendige skill set til at kunne beskytte, opfange og håndtere trusler mod din virksomhedsnetværk. 

Læs mere om fordelene ved at tage et CND-kursus herunder.

Dit udbytte af et CND-kursus

Når du tager et CND-kursus får du en forståelse af sammensætningen af data transfers, netværks- og softteknologier, så du bliver bekendt med softwareautomatisering og hvordan netværk opererer. 

Du vil samtidig få undervisning i netværksforsvar, sikkerhedsprotokoller, sikker IDS, VPN, Firewall konfigurering, indviklede dele af traffic signature, analyse og sårbarhedsvurdering. 

Et CND-kursus er for dig, der 

allerede er uddannet som netværksadministrator, netværkssikkerhedsansvarlig, netværksingeniør, CND-analytiker eller anden beskæftigelse, hvor sikkerhed er dit primære fokusområde. På et CND-kursus kan du nemlig trække på din store viden inden for netværkskomponenter, traffic performance, udnyttelse, netværkstopologi og sikkerhedsprotokoller. 

Sådan er et CND-kursus struktureret

Du kan uddanne dig til Certified Network Developer med et online kursus. Du har adgang til materiealet i et helt år, hvorfor det er både en nem og fleksibel måde at videreuddanne dig på. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen