Viser 1-7 af 7
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-7 af 7

Udbyd din værktøjskasse og bliv en stærk projektleder

AMU står for arbejdsmarkedsuddannelser og er efteruddannelser til faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. Du har også mulighed for at tage et AMU kursus hvis du er ledig eller selvstændig. Et AMU kursus er et kort kursusforløb, som du kan tage enkeltvis eller sætte sammen efter behov. På den måde kan de passes ind i et arbejdsforløb. AMU kurser har til formål at dække behovet for kompetencer som er efterspurgt på arbejdsmarkedet.

Lær at benytte projektstyringsværktøjer til god projektledelse

En projektleder har ansvaret for at styre de ressourcer der er afsat til at nå et bestemt mål. Projektledelse kan være nødvendigt for at projekter forløber som planlagt, og ikke kører af sporet. Et stærkt projekt er kendetegnet ved, at medarbejderne arbejder i den samme retning, og dermed ikke tyr til ad-hoc løsninger og fantomredninger. 

På et AMU kursus i projektledelse vil du blive bekendt med en række værktøjer, som klæder dig på til at have det ovenordrene ansvar for, at projekter forløber som planlagt. Kurset vil også gøre dig i stand til at bedømme hvilke projektværktøjer der er ideelle i det givne projekt. Du bliver ydermere i stand til at identificere projektdeltagernes forskellige roller og ansvarsområder i projektet, samt motivere og engagere deltagerne til at arbejde sammen mod det fælles mål. 

AMU-kursus gennem fjernundervisning

Hvis du vælger et AMU-kursus gennem fjernundervisning, så kan du selv vælge, hvornår du vil arbejde med det kursus du er tilmeldt. Fjernundervisning er en god mulighed for dig, der har brug for et fleksibelt forløb, hvis du eksempelvis er forhindret i at møde fysisk op til undervisning. Du har stor frihed til selv at planlægge og strukturere din tid, men dette betyder selvfølgelig også, at man skal være forberedt på at arbejde selvstændigt og besidde selvdisciplin til at studere. For at kunne deltage i fjernundervisning er det en forudsætning, at du har en computer og kanbegå dig online. Du vil kunne tilgå materiale på den online platform som kurset benytter, og vil også få online vejledning af underviseren.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen