Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

Online AMU-kursus i præsentationsteknik

At stille sig op og tage ordet og tale til en stor forsamling kræver mod, forberedelse og en masse teknik. Med et kursus i præsentationsteknik vil du blive klogere på, hvordan du håndterer din nervøsitet og dit kropssprog, og hvordan du formulerer dig præcist. 

På et præsentationskursus vil du blandt andet lære, hvordan du:

  • Bruger værktøjer og kompetencer til at styrke din præsentationsteknik
  • Fanger dit publikums opmærksomhed
  • Bliver kvalificeret til at fremføre forskellige typer af præsentationer, og til at kunne tilpasse din præsentation til en specifik målgruppe


AMU-kursus via fjernundervisning

Hvis du tager dit præsentationsteknik AMU-kursus gennem fjernundervisning, så kan du selv vælge, hvornår du vil arbejde med det kursus du er tilmeldt. Det er en god mulighed for dig, der har brug for et fleksibelt forløb, hvis du eksempelvis er forhindret i at møde fysisk op til undervisning.

Du har stor frihed til selv at planlægge og strukturere din tid, men dette betyder selvfølgelig også, at man skal være forberedt på at arbejde selvstændigt og besidde selvdisciplin til at studere. 

Hvis du vælger at tage dit AMU-kursus gennem fjernundervisning er det en forudsætning, at du har adgang til en computer og har evnerne til at begå dig online. Du vil kunne tilgå materiale på den online platform som kurset benytter, og vil også få online vejledning af underviseren. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Underkategorier