Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

Find AMU-kurser i engelske - få styrket dine sprogkundskaber

Få styrket dine sprogkundskaber med et AMU-kursus i engelsk. Du kan vælge imellem en række kurser, med forskellig fokus således at du kan få lige præcis, de værktøjer du har brug for.

Amusystemet er støttet af staten, og kurser er derfor meget billige i forhold til det private marked. Amukurser er henvendt faglærte og andre uden lang videregående uddannelse.

Find dit AMU-kursus i engelsk her og få pudset dine kundskaber af

Hvorfor tage et engelsk kursus?

AMU søger hele tiden at designe kurser, som er relevante for erhvervslivet. Derfor kan du nu tage et engelsk kursus, og styrke eksempelvis dit mundtlige engelske. Med et AMU-kursus i engelsk får du udvidet dit ordforråd, du får forbedret din grammatik, du får mulighed for at arbejde med din udtale og mange andre parametre. Der findes også kurser hvor du kan lære branchespecifik engelsk, således at du kan blive rigtig skarp i faggloser.

Du kan også finde et engelsk kursus, der fokuserer på at forbedre dine skriftlige engelsk kundskaber.  Her får du den fornødne viden og redskaber til at styrke din skriftlige kommunikation fremadrettet. Du får blandt andet en grundig gennemgang af hvordan ordstillingen skal være og hvilke regler der gør sig gældende for kommasætning osv.

Du kan tage engelskkurser på et hav af forskellige niveauer - alt fra engelsk for begyndere, til avanceret engelsk og forretningsengelsk (Business English). 

Du kan finde andre kurser i engelsk her.

Lær engelsk som fjernundervisning

Vil du gerne forbedre dine sprogkundskaber i engelsk, men har svært ved at få tid til at gå på et kursus? Så er e-learning måske den rette løsning for dig. Her kan du tage sprogundervisningen i eget hjem, når det passer ind i din travle hverdag. Det eneste krav for at tage et engelsk kursus online er, at du har adgang til en computer med internetadgang.

Du kan finde et udvalg af fjernundervisningskurser her.

Fjernundervisning tilbyder det samme faglige niveau som et almindeligt engelsk kursus, og det kan derfor være en fordel for dig med en travl hverdag. Et engelsk kursus giver dig således de samme faglige værktøjer, og en stor fleksibilitet. Kontakt gerne kursusudbyderen for at få mere information og vejledning.

Find gode råd til dit fjernundervisningskursus her.

Hvad er et AMU-kursus?

AMU er en forkortelse for arbejdsmarkedsuddannelse, og AMU tilbyder et bredt udvalg af erhvervsrettede voksenuddannelser og efteruddannelser målrettet både den offentlige og private sektor. Det der er så godt ved AMU-kurser er, at du er kvalificeret til et AMU kursus uanset din faglige baggrund, da kurserne tilbyder kompetencer for den faglærte såvel som den ufaglærte.

Et AMU kursus er som regel en korterevarende uddannelser med det formål at få dækket ufaglærte og faglærtes behov for at få nye kvalifikationer og kompetencer, arbejdsmarkedet efterspørger. Et AMU kursus kan være en del af din uddannelsesstruktur, som således giver dig anerkendte kompetencer på arbejdsmarkedet og efterfølgende kan give dig merit til visse erhvervsuddannelser. 

Du kan tage Amukurser i engelsk i bl.a. København og Vejle. Sprogundervisning på amuniveau foregår typisk på handelsskoler omkring i landet.

Se et udvalg af AMU-kurser her.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen