Viser 1-20 af 275
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 275
1
2
3
4
...
14

AMU Sjælland

Hvad er et AMU kursus?

AMU er en forkortelse, der står for Arbejdsmarkedsuddannelse. Der findes mange forskellige muligheder, på tværs af forskellige brancher, når du leder efter et AMU kursus. Med andre ord er AMU er bredt udbud af erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse, som især er målrettet ufaglærte og faglærte.

AMU kurser på Sjælland

Rundt omkring i Danmark finder du som sagt et stort udvalg af AMU kurser, og det samme gælder udvalget på Sjælland. Her er AMU kurserne spredt rundt omkring hele Sjælland, og du finder særligt et stort udvalg af AMU kurser i Hovedstaden. Dog finder du naturligvis også AMU kurser i mange andre byer på Sjælland såsom Hillerød, Glostrup og Hvidovre. Der er derfor også en AMU udbyder tæt på dig, der leder efter et AMU kursus på Sjælland. 

AMU kurser

Et AMU kursus er for både den offentlige og private sektor, såvel som det er kurser for dig, uanset om du er faglært eller ufaglært. Ved et AMU kursus er der tale om korterevarende uddannelser, der tjener det formål, at få dækket ufaglærte og faglærtes behov for at tilegne sig de kvalifikationer og kompetencer, som arbejdsmarkedet efterspørger.

Med et AMU kursus får du dermed konkret viden samt værktøjer og redskaber, og ved endt kursus får du endda et bevis på disse nye kompetencer. Beviset er samtidig dit papir på, at du kan stoffet fra det pågældende kursus, og du er klar til at bruge det i praksis.

Bemærk at prisen for dit AMU kursus afhænger af din uddannelses baggrund. Deltagere med en videregående uddannelse betaler såldes fuld pris for deres AMU kursus.

Er du blevet nysgerrig på mere? Scroll rundt i listen over AMU kurser Sjælland ovenfor, og find præcis det AMU kursus, der passer til dig. Du finder blandt andet AMU kurser inden for:

  • Sprog
  • Håndværk
  • Kommunikation
  • Kontor
  • Salg og kundeservice

Hvad koster AMU kurser Sjælland?

Prisen for et AMU kursus afhænger af dit uddannelsesniveau. 

I 2022 er deltagerbetalingen på mellem 640 kroner og 960 kroner pr. uge, eller mellem 128 og 192 kr. pr dag. Derudover kan dog være et tillæg på op til 700 kroner pr. uge.

På nogen uddannelses-områder er der som regel ingen deltagerbetaling. 

Er du ledig og tager en jobrettet uddannelse, kan AMU kurset også være gratis for dig. 

Bevis for dit kursus - dine kompetencer dokumenteres

Når du har afsluttet dit AMU kursus, får du et kursusbevis som følger dig videre i din karriere. Det er at betragte som et eksamensbevis, og et bevis på, at du besidder de kompetencer, som kurset tilbyder.

Når du vælger dit AMU kursus, skal du være opmærksom på, hvor du søger og hvor længe kurset varer. Hvis du har spørgsmål så kontakt gerne dit kursussted. Det er vigtigt at bemærke, at de individuelle uddannelsessteder selv fastsætter antallet af uddannelsespladser på AMU kurserne, inden for de rammer ministeriet opstiller.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen