Acrobat kursus

Optimer dine PDF-dokumenter til tryk og web

Vil du gerne lære at optimere dine PDF-dokumenter og skabe digitale dokumentforløb? Så er det Acrobat kursus lige noget for dig. Du får en gennemgang af hele programmet, og dets mange muligheder. Find alle kurserne herunder.
Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Bliv en haj til PDFer med et Acrobat kursus

Lær at skabe digitale dokumentforløb, anvende korrekturfunktioner og optimerer dine PDF dokumenter til både tryk og web. Med et acrobat kursus lærer du at navigere i en PDF, og ikke mindst programmet til fulde.

Arbejder du til dagligt med at skabe PDF filer, rette indhold som tekst og billeder i PDF, samt samle og skille dem ad? Så er et acrobat kursus helt rigtig for dig. Her lærer du hele Adobe Acrobat programmet at kende, og du bliver mere mere intuitive med den helt nye brugergrænseflade.

Acrobat er en del af Adobe familien, som kaldes application software, som gør det muligt at se, skabe, ændre og printe filer kaldet Portable Document Format – også kendt som PDF. Under Acrobat finder du forskellige udgaver, som Acrobat Reader, Acrobat og Acrobat.com.

Acrobat Reader er et gratis program, som gør det muligt at læse PDF filer, samt printe og kommentere. Med Acrobat, kan du udover det samme som Reader, også skabe, redigere, konvertere, digitalt signere, kryptere, eksportere og offentliggøre PDF-filer. Acrobat.com supplerer familien med en række forskellige enterprise content management og fil-hosting tjenester.

Hvad lærer du på acrobat kursus?

På et kursus i acrobat, vil lære at arbejde med programmet, og alle dets facetter. Du bliver en haj til optimere PDFer både til tryk og web, du kan anvende korrekturfunktionen, du lærer hvordan du retter både tekst og billeder, og hvordan du skiller og samler PDFer ad. Du lærer om sidehoved og sidefod, vandmærker og andet, efter PDFen er konverteret.

Du lærer hvordan du kan gøre dine dokumenter interaktive, og sikre dem med fx adgangskoder. Acrobat byder bl.a. på flere Cloud-baserede funktioner til fx håndtering af juridisk bindende elektroniske eller digitale underskriftsprocesser.

Dit acrobat kursus indhold kan fx se således ud:

Introduktion til Adobe Reader og Acrobat
Få overblik over programmets opbygning, og en forståelse for begreberne, som er relevante for dit arbejde. Du lærer at navigere rundt, værktøjslinjer og udskrive PDF.

Introduktion til filformatet PDF

Få helt styr på PDF formatet, og dens muligheder og begrænsninger. Hvad kan en PDF bruges til, hvordan dannes den, og hvordan kan du optimere den.

Oprettelse af PDF

Lær at konvertere Micosoft Office dokuemter til PDF-filer, og sammensæt flere seperate dokumenter i forlængelse af hinanden. Du lærer også at redigere i dokumentet, og hvordan du kan arbejde med sikkerhed og adgangskoder.

Redigering af PDF-dokumenter

Med Acrobat kan du ændre, slette og indsætte mere tekst, ændre placering, indsætte ny tekst eller billeder. Slette sider eller ændre rækkefølgen på eksisterende sider i dokumentet, og meget mere. Du lærer bl.a. at bruge TouchUp værktøjerne.

Interaktive PDF-dokumenter

Gør dit PDF dokument interaktivt med acrobat, ved indsætte hyperlinks og lignende navigationsmuligheder (som bogmærker), som vil gøre navigationen i dokumentet mere flydende for slutbrugeren, samt give et bedre overblik over dokumentets indhold.

Korrekturfunktionen i Acrobat Pro
Du kan bruge Acrobat til korrekturlæsning af dokumentet. Lær derfor hvordan du bruger værktøjet, både som Pro og som Reader, og hvordan det hænger sammen med Microsoft Word.

Multimedieindhold i PDF
Lær at indsætte dynamisk indhold såsom Flash-bannere og videoklip, hvor du kan bestemme hvordan de skal afspilles, samt hvilke kontrolmuligheder slutbrugeren skal have til rådighed.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen