Salgspsykologi og salgsrelationer | Sådan kommer du i mål
09 jan 2023

Salgspsykologi og salgsrelationer - Sådan kommer du i mål med dit salg

Du er sælger. En god sælger, der ved, at det handler om at hive så mange salg hjem som overhovedet muligt. Du er ligeledes en ambitiøs sælger, og du ønsker, at salgssituationen skal skabe værdi for begge parter. Men har du kendskab til, hvilke salgsmekanismer, der er afgørende for om et salg bliver en succes?

Hvis ikke så hør her: Den succesfulde sælger er den, der demonstrerer et godt kendskab til både sig selv og sin kunde. Det menneskelige fokus slår aldrig fejl. Og sådan et kendskab er heldigvis også muligt for dig at opnå. Connection Management guider dig til en verden af succesfuldt salg med deres åbne uddannelse i Salgspsykologi og grundlæggende salg. Læs med her og find ud af, hvordan et øget kendskab til egne og andres adfærdsmønstre gør, at du kommer nemmere i mål med et salg.


Derfor skal du vælge en uddannelse hos Connection Management

Hos Connection Management ved de, at salg handler om mennesket. Derfor fokuserer undervisningen på adfærdstypologi, analyse af forskellige kundetyper, deres mål, deres motiv for køb, og hvordan du opbygger tillid hos kunden.  

Vi gennemfører undervisningen som case-arbejde, træning og øvelser, der enten foregår individuelt eller i grupper. Vi stiller skarpt på, at undervisningen skal blive så virkelighedstro som overhovedet muligt, hvorfor undervisning består af deltagernes egne erfaringer og kompetencer samt aktuelle eller kommende arbejdsopgaver, som så suppleres af input fra underviseren.”

Det betyder således, at undervisningen baseres på din hverdag, mens du vil få et dybdegående kendskab til en række modeller og værktøjer, som du kan implementere direkte. På uddannelsen vil du komme til at arbejde med tre forskellige perspektiver på salg og relationer, nemlig det intrapersonelle, det interpersonelle og virksomhedsrelaterede perspektiv.

Gennem konkret træning bliver du bekendt med din egen performance og personlige adfærd som sælger. Ved hjælp af en række personlige analyseværktøjer og modeller vil du få en større forståelse af dig selv som person og som sælger, og du vil se, hvad der virker for dig og hvad du kan forbedre.

Du vil også få en større forståelse for salgsrelationer, og du vil få konkrete værktøjer til at udvikle din rolle som tillidsskaber i en salgssituation. Derudover vil du få kendskab til metoder, der identificerer og analyserer forskellige kundetyper og kundemotiver - så du mest effektivt og præcist kan imødekomme kundens behov.

Undervisningen suppleres ydermere af værktøjer i forhold til målsætning, strategi og implementering for dit salg, herunder også personlig planlægning og prioritering.

Connection Management skaber sammenhænge

Hos Connection Management er den altovervejende mission at sikre værdiskabende sammenhænge mellem kunder, virksomheder, ledelse og medarbejdere. Alle de initiativer og løsningsmuligheder, som de iværksætter i samarbejde med virksomheder, skal altså kunne ses direkte på virksomhedens bundlinje.

Missionen smitter bestemt også af på deres kursus i Salgspsykologi og Grundlæggende Salg. Hos Connection Management handler videreuddannelse nemlig om, at du skal kunne anvende dine nye redskaber med det samme:

Hos os består uddannelse af to dele: UD + DANNELSE. Vi fokuserer på UD. Du skal nemlig kunne gå ud og bruge det du har lært, direkte. Dit udbytte skal være maksimalt her og nu. Derfor er vores øvelser også baseret på dine erfaringer, ligesom de skal udvide din forståelse af real-life situationer.

Senest opdateret: 09 jan 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 24-02-2023

Sådan får du en effektiv marketingstrategi

Marketing er det, der driver salg. Gode og solide marketinginitiativer er med til at tiltrække nye og fastholde eksisterende kunder. Læs med her, hvor Majbritt Lund giver dig sine bedste tips til, hvordan du skaber den gode marketingstrategi.

Læs mere
Sidst opdateret 03-03-2023

5 bud på spændende uddannelser inden for salg

Vil du gerne være en dygtig sælger, men synes du, at valget af sælgeruddannelser er uoverskueligt? I denne guide kommer vi med 5 bud på forskellige typer af sælgeruddannelser.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Sådan får du succes med virtuelle events

Gør dit første - eller bare dit næste - virtuelle event til en kæmpe succes.

Læs mere
Sidst opdateret 13-10-2022

Dine muligheder for deltidsuddannelse

En uddannelse på deltid er at foretrække for de fleste, der har været på arbejdsmarkedet i en rum tid. Det kan nemlig være svært at vende tilbage til skolebænken, når man er blevet vant til fuldtidsarbejde og en stabil indtægt. Vi giver dig et overblik over nogle af dine muligheder for efteruddannelse her.

Læs mere