Sådan hviler du dig til succes

Flere og flere danskere oplever at føle sig både stressede og udbrændte, fordi de hver dag forsøger at løbe hurtigere end i går. Implementér nogle af verdens mest succesfulde afslapningsvaner i din hverdag. Du vil opleve, at du kan levere meget bedre. 

Sådan hviler du dig til succes!

Det kan lyde kontraintuitivt, men sørger du for at slappe godt af, så vil du - med stor sandsynlighed - opleve at blive bedre til at præstere på jobbet. Flere og flere danskere oplever at føle sig både stressede og udbrændte, fordi de hver dag forsøger at løbe hurtigere end i går. 

Allerede nu ser vi, at dette ræs kan tage en farlig drejning for både den enkelte og erhvervslivet generelt, og det er altså på tide, at vi stopper op, tænker os om og sørger for at give os selv tid til at komme godt ned i gear. Det er på den måde, vi bliver klar til en ny arbejdsdag, og du vil opleve, at du kan løbe langt hurtigere, hvis du også smækker benene op.


Hvil dig til succes

Den amerikanske forfatter, Alex Soojung-Kim Pang, har skrevet bogen: REST: Why You Get More Done When You Work Less. Den kortlægger de sunde vaner i forhold til afslapning hos nogle af vores tids mest anerkendte og kreative tænkere, forskere, forfattere og politikere. Winston Churchill sov f.eks. til middag under 2. Verdenskrig, mens Bill Gates ofte bruger en uge helt alene. 

Fællesnævneren for deres succes er - tro det eller ej - altså afslapning. Bevidst afslapning, vel at mærke. Ved at tage deres afslapning seriøst har de to - og bogens andre figuranter - kunne vedholde energien , nytænke, øge deres kreativitet og præsteret langt bedre. 

Herunder finder du de 10 bud, de alle iværksatte for at finde den helt rette work-life balance, som i sidste ende har gjort dem til de ikoner de nu engang var og er:

Slap af og bliv succesfuld

Derfor skal du huske at hvile dig

Vi lever i en tid, hvor vi kun kommer til at løbe hurtigere og skulle præstere mere, hvis vi ikke selv siger stop. Det er derfor dig, der skal tage din tid og dine hvil alvorligt. 

Prøv at implementér bare nogle af de ovenstående bud i din hverdag - både professionelt og privat - og se om du ikke også kan mærke forskellen. Hvem ved? Måske kan du lige pludselig se løsningen på en udfordring for dig eller også vil du opleve, at du bliver kreativ som aldrig før. 


Annoncer