Sådan hviler du dig til succes!
09 jan 2023

Sådan hviler du dig til succes

Det kan lyde kontraintuitivt, men sørger du for at slappe godt af, så vil du - med stor sandsynlighed - opleve at blive bedre til at præstere på jobbet. Flere og flere danskere oplever at føle sig både stressede og udbrændte, fordi de hver dag forsøger at løbe hurtigere end i går. 

Allerede nu ser vi, at dette ræs kan tage en farlig drejning for både den enkelte og erhvervslivet generelt, og det er altså på tide, at vi stopper op, tænker os om og sørger for at give os selv tid til at komme godt ned i gear. Det er på den måde, vi bliver klar til en ny arbejdsdag, og du vil opleve, at du kan løbe langt hurtigere, hvis du også smækker benene op.


Hvil dig til succes

Den amerikanske forfatter, Alex Soojung-Kim Pang, har skrevet bogen: REST: Why You Get More Done When You Work Less. Den kortlægger de sunde vaner i forhold til afslapning hos nogle af vores tids mest anerkendte og kreative tænkere, forskere, forfattere og politikere. Winston Churchill sov f.eks. til middag under 2. Verdenskrig, mens Bill Gates ofte bruger en uge helt alene. 

Fællesnævneren for deres succes er - tro det eller ej - altså afslapning. Bevidst afslapning, vel at mærke. Ved at tage deres afslapning seriøst har de to - og bogens andre figuranter - kunne vedholde energien , nytænke, øge deres kreativitet og præsteret langt bedre. 

Herunder finder du de 10 bud, de alle iværksatte for at finde den helt rette work-life balance, som i sidste ende har gjort dem til de ikoner de nu engang var og er:

Slap af og bliv succesfuld

Derfor skal du huske at hvile dig

Vi lever i en tid, hvor vi kun kommer til at løbe hurtigere og skulle præstere mere, hvis vi ikke selv siger stop. Det er derfor dig, der skal tage din tid og dine hvil alvorligt. 

Prøv at implementér bare nogle af de ovenstående bud i din hverdag - både professionelt og privat - og se om du ikke også kan mærke forskellen. Hvem ved? Måske kan du lige pludselig se løsningen på en udfordring for dig eller også vil du opleve, at du bliver kreativ som aldrig før. 

Senest opdateret: 09 jan 2023

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 08-07-2022

Derfor skal du blive influencer

Din online persona kan blive fundamentet for din fremtidige karriere. Du har nemlig en god forståelse af, hvad det er der sælger, og det er alle kompetencer, enhver virksomhed med vækstambitioner vil have fingrene i. Læs med her, hvor Loggershut guider dig i gang som influencer.

Læs mere
Sidst opdateret 25-01-2023

Vil du arbejde i en bestyrelse?

Tidligere krævede bestyrelsesarbejdet kompetencer, som var meget bagudrettede, og havde fokus på kontrolfunktionen. Vi har taget en snak med Pernille Hjortkjær, der er bestyrelsesmedlem og investor, om bestyrelsesarbejdet, og hvilke kompetencer det kræver, hvis man gerne vil sidde i en bestyrelse. 

Læs mere
Sidst opdateret 09-07-2021

Matzau: Hvorfor fleksibilitet og mobilitet er det nye sort

Læs her, hvorfor Majken Matzau mener at vi skal gøre op med forældede kulturelle levn, og hvordan fleksibilitet og mobilitet kommer til at forme arbejdslivet fremover.

Læs mere
Sidst opdateret 17-10-2022

Nervesystemets hemmelighed: Sådan forløser du chok

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor vi af og til reagerer på en måde, som vi ikke kan genkende, eller som vi godt ved ikke er rationel? Nadia Ferhat forklarer os i denne artikel om chok, forløsning af chok, nervesystemets hemmelighed og Chok Release Metoden. Læs med her.

Læs mere