Medie og kommunikation | AMU kurser

Vil du udvikle din viden og dine kompetencer inden for medie og kommunikation? Så findes der en bred vifte af muligheder med AMU. Udforsk dine muligheder her.

Medie og kommunikation AMU kurser

I en verden, der konstant udvikler sig, er det afgørende at holde sig opdateret og rustet med de seneste færdigheder inden for medie og kommunikation. Et stærkt medie- og kommunikations fundament er essentielt i et digitalt samfund, uanset om du ønsker at forbedre dine jobmuligheder eller bare udvide din horisont. Heldigvis er der en række AMU kurser, der giver dig mulighed for at dygtiggøre dig inden for dette spændende område.


AMU kurser inden for medie og kommunikation åbner døren til en verden af muligheder Uanset om du er ny på området eller ønsker at opgradere dine eksisterende færdigheder, er AMU kurser en fremragende mulighed for at udvikle dig inden for medie og kommunikation. Tag det første skridt mod en spændende fremtid inden for denne dynamiske branche ved at tilmelde dig et relevant AMU kursus. Herunder giver vi dig et overblik over nogle af dine muligheder.

Skab din fremtid med AMU kurser i medie og kommunikation

AMU står for Arbejdsmarkedsuddannelse, og er en samlet betegnelse for korterevarende kurser, der særligt er især rettet mod ufaglærte og faglærte. Du finder AMU forløb inden for mange forskellige områder, og her er medie og kommunikation altså ingen undtagelse. Der findes nemlig en bred vifte af AMU kurser i medie og kommunikation, der henvender sig til mange forskellige brancher og stillingsbetegnelser, der relaterer sig til medie og kommunikation. Du får dermed mulighed for at at opgradere eller tilegne dig nye kompetencer inden for medie og kommunikation, og der findes dermed også et AMU kursus inden for området, der passer til netop dine interesseområder og dine arbejdsopgaver.

Hvis du ønsker opkvalificering, men samtidig ønsker du ikke at forlade din nuværende stilling, så er AMU en oplagt mulighed. AMU kurser er nemlig kendetegnet ved at være fleksible og tilrettelagt således, at de kan passe ind i en travl hverdag. Af samme årsag er det en attraktiv mulighed for dig, der ønsker at udvikle dig fagligt uden at forlade arbejdsmarkedet.

Find dit AMU kursus inden for medie og kommunikation her

AMU muligheder i medie og kommunikation

De forskellige udbydere af AMU tilbyder en bred vifte af kurser inden for medie og kommunikation, der kan tilpasses dine interesser og karrieremål. Her er nogle eksempler på AMU kurser inden for området:

  • Skriftlig kommunikation - sprog og sprogbrug: Efter uddannelsen kan deltageren ud fra sit kendskab til sprogets grammatiske opbygning kommunikere i et korrekt formuleret og letlæseligt sprog. Desuden ved deltageren hvor der findes inspiration i forbindelse med korrekt skriftlig formulering.

  • Skriv godt: Efter kurset bliver du en ressource for din virksomhed, når der skal skrives gode tekster, lige fra den korte opdatering til Facebook til den lange tekst i nyhedsbrevet. Dette kursus strækker sig over seks dage, og består af følgende tre AMU fag: Skriftlig kommunikation - sprog og sprogbrug, Faglig skrivning og Virksomhedens sprogpolitik i praksis.

  • Opstillinger og layout i tekst: Efter uddannelsen kan deltageren anvende programmets værktøjer til opstilling af tekst, dvs. tabulatorer, indrykninger, spalter, tabeller og punkter i flere niveauer og vurdere hvilket redskab, der egner sig bedst til en opgave. Du bliver dermed fortrolig med redskaber til opsætning og præsentation af tekst og tal.

  • Brug af grafik i et tekstbehandlingsprogram: Efter uddannelsen kan deltageren indsætte, placere og bearbejde grafiske objekter, fx billeder, tekstbokse, figurer og diagrammer i forhold til tekstbehandlingsprogrammets muligheder samt håndtere programmets tegneværktøjer. Dette kursus har en varighed af en dag.

Ovenstående er som sagt blot et udpluk af dine muligheder, hvis du leder efter et AMU kursus inden for medie og kommunikation. Der findes nemlig en bred vifte af AMU kurser inden for området, uanset om du leder efter muligheder inden for billedbehandling, grafik, CMS eller lignende. 

Oplev fordelene ved at tage et AMU kursus inden for Medie og Kommunikation

AMU-kurser inden for medie og kommunikation åbner døren til en verden af muligheder og bringer en række fordele med sig. En væsentlig fordel er, som vi har været inde på tidligere, at AMU er en fleksibel uddannelsesmuligheder, der tillader opkvalificering, uden du behøver at forlade dit nuværende job. 

Derudover får du relevant opkvalificering. AMU kurser er nemlig målrettet og opdaterede i forhold til branchens behov, og du opnår dermed de færdigheder, som arbejdsmarkedet efterspørger lige nu. Dertil er du også sikret den nyeste viden inden for området, hvilket er fordel for din faglige såvel som din personlige vækst. Ved afslutning af dit AMU kursus vil du modtage et certifikat, der dokumenterer dine nye kompetencer. Dette kan forbedre dine jobmuligheder og sørge for, at dit CV skiller sig ud, hvis du skulle have lyst til at søge nye jobmuligheder.

Er du klar til at investere i dine medie- og kommunikationsfærdigheder?

Udforsk den brede vifte af kursusmuligheder inden for medie og kommunikation med AMU

Find dit AMU kursus i medie og kommunikation her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer