Vis finduddannelse.dk som: Mobile

WordPress Udvidet – Webdesign og layout

Teknologisk Institut
Startdatoer
København
23-09-2022  
4.999 DKK
23-11-2022  
4.999 DKK
Århus
12-10-2022  
4.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Lær WordPress på udvidet niveau – på kurset bliver du helt fortrolig med de muligheder, der er, så du kan designe frit og skabe et skræddersyet webdesign i WordPress. Antallet af hjemmesider bygget i WordPress stiger med rekordfart. Kombinationen af brugervenlighed og de mange tekniske muligheder, der findes i systemet, gør WordPress til et oplagt valg for mange virksomheder.

Forudsætnigner

Du har arbejdet i WordPress tidligere eller har deltaget på WordPress Grundlæggende.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, der arbejder med indhold i WordPress og skal vide, hvordan du arbejder mest effektivt og frit i systemet. Arbejder du med online design, marketing og kommunikation, er det højaktuelt at kende WordPress – hvad enten du er webdesigner, webmaster, kommunikations- og marketingmedarbejder, administrator eller grafiker.

Indhold

Byg videre på dine basale WordPress kompetencer
 • På kurset klæder vi dig på til at få fuld frihed i dit designarbejde i WordPress.
 • Vi bygger videre på dine basale WordPress kompetencer og introducerer dig for mere avancerede webdesign teknikker og værktøjer i systemet.
Webdesign best practice med tips og tricks
 • Hvad skal du være opmærksom på, når du designer og opsætter en hjemmeside uafhængig af system?
 • På kurset får du overblikket over responsive design tilpasset til alle mulige skærme, hastighedsoptimering, prioritering af indhold og andre vigtige retningslinjer vedrørende webdesign.
Opsætning, design og styring af WordPress temaer
 • Layout og design styres via et overordnet selvvalgt tema. På kurset lærer du at tilpasse et webdesign via temafunktioner, så du får fuld frihed over layoutændringer som skrifttyper, farver og branding.
 • Vi gennemgår også hvordan du vælger, installerer og opsætter et Themeforest tema, hvis du ikke allerede har en WordPress hjemmeside online.
Opnå mere frihed i designet med CSS/HTML
 • Ved at få en grundlæggende forståelse for simpel kodning med HTML og CSS åbner vi op for endnu flere muligheder for at tilpasse en WordPress-hjemmeside.
 • Du vil få en praktisk forståelse for, hvordan du nemt kan lave ændringer i dit design med simpel CSS.
Plugins og udvidet funktionalitet i WordPress
 • Plugins er udvidelser, du kan installere for at få udvidet funktionalitet på din hjemmeside.
 • På kurset får du overblikket over forskellige typer plugins, ”must-have” plugins og best practice-retningslinjer til brug af tilføjelser på din hjemmeside.
Nem opbygning af design via drag-and-drop elementer
 • Lær hvordan du effektivt opsætter landingsider, design og skabeloner via drag-and-drop elementer i WordPress.
 • Med en udvidet tekst editor får du frihed over layout, grafik, tekst, knapper, placering og mere. Vi viser dig, hvordan du selv bygger din header, footer, indlægssider og indhold efter dit specifikke behov.
Bonus: Søgemaskineoptimering – bliv fundet på Google
 • Webdesign og søgemaskineoptimering går hånd, i hånd og det er vigtigere end nogensinde at blive fundet på Google.
 • På kurset får du et crash course i SEO, så du kan optimere dit indhold til søgemaskinerne.

Form

Hands-on undervisning af en webdesign og SEO specialist. På kurset har du muligheden for at arbejde enten med en eksisterende WordPress side eller opsætte én på kurset, som du kan arbejde videre med, når kurset er slut.

Underviser

Teknologisk Institut afholder kurset med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Wordpress. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Video

Pris

4999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.