Vis finduddannelse.dk som: Mobile

WordPress Grundlæggende

Teknologisk Institut
Startdatoer
København
22-09-2022  
4.999 DKK
22-11-2022  
4.999 DKK
Århus
11-10-2022  
4.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Lær, hvordan du opretter, opsætter og tilpasser din egen hjemmeside eller blog i WordPress og når temadagen er slut, har du en hjemmeside eller blog kørende på internettet, det bliver gjort i et testmiljø, som er tilgængeligt på kursusdagene. Tilmeld dig kurset og bliv overrasket over, hvor smart og nemt du selv kan lave en hjemmeside eller blog.

WordPress er et gratis og brugervenligt CMS-system til opsætning og opdatering af hjemmesider, blogs eller andet indhold, som du ønsker udgivet på internettet. Med mange millioner brugere over hele verden er systemet utrolig populært.

Deltagerprofil

Alle med interesse kan deltage på denne kursusdag, men vi anbefaler, at du har en generel forståelse for computere og ikke er helt ny bruger af internettet heller.

Indhold

Du downloader, installerer og arbejder med CMS i WordPress, får kontrol over brugerfladen, benytter forskellige skabeloner og justerer på disse.

Opret en WordPress profil

Vi downloader, installerer og opsætter WordPress, så du præcis ved, hvordan du selv starter op, når du kommer tilbage på dit egen computer.

Vælg et grundtema

Du skal vælge et grundtema (et grundlayout) til dit webindhold. Vi introducerer dig til systemets store udvalg af grundtemaer, og vi taler om, hvilken opsætning der er mest hensigtsmæssig til din hjemmeside eller blog.

Menu og undermenu

Lær, hvordan du opretter menuer og undermenuer til styring af dit indhold, og så brugerne let kan orientere sig og navigere rundt på din hjemmeside eller blog.

Ekstra funktionalitet

Vi viser dig, hvordan du nemt indsætter nogle af de mange smarte og nyttige Widgets og Plugins, der er tilgængelige i WordPress, fx kalender, Facebook “like-box,” søgefunktion, sprog og meget andet. På denne måde kan du tilføje ekstra funktioner, som alle kan optimere og øge brugervenligheden og kvaliteten af din hjemmeside eller blog.

Introduktion til WordPress brugerfladen

Brugerfladen i WordPress gennemgås grundigt, og du lærer at opsætte og tilpasse WordPress til dine behov. Du får et godt overblik over strukturen og dine muligheder i systemet.

Tilpas layout

Lær alle de nødvendige funktioner når du skal tilpasse dit layout ud fra det grundtema, du har valgt til din hjemmeside eller blog.

Indsæt indhold

Vi skal indsætte tekst og billeder. Vi ser på de mange indstillinger og funktioner, du kan bruge, så din tekst og dine billeder opsættes bedst muligt. Vi gennemgår forskellen mellem sider og indlæg, og hvordan du laver en speciel side til forsiden.

Se også vores WordPress Udvidet

Underviser

Teknologisk Institut afholder kurset med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Wordpress. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Video

Pris

4999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.