Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Content Mangement System - Wordpress

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2022 - Online
1.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Wordpress er et open-source content management system, som anvendes af mere end 23% af verdens 10 millioner mest besøgte hjemmesider. Det er et stærkt og alsidigt værktøj til de fleste webprojekter. Kursus kollektionen er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurset i 365 dage.

Introduktion

Med kursuspakken Content Management System – Wordpress kommer du omkring Wordpress og Drupal. Du kommer til at lære om de mange nye funktioner i den nyeste version af WordPress 4.1 og det nye standardtema, Twenty Fifteen, der tillader dine tekster at indtage en central placering. Du lærer derudover at installere og konfigurere WordPress, samt at arbejde med både indhold, temaer og plugins. Du lærer at opbygge og konfigurere multisite-netværk og gennemføre væsentlige sikkerhedsforanstaltninger.

Du vil blive introduceret til den brugervenlige CMS Drupal, der automatisere eller letter de mest almindelige webudviklingskrav og med kursuspakken lærer du den grundlæggende installationsproces, samt hvordan du tilføjer og styrer indhold, roller og tilladelser til brugere.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til webdesignere, som ønsker at lære WordPress og dets funktionalitet bedre at kende. Derudover er kurset for dig, der er ubekendt med Drupal eller skal til at installere det for første gang.

Indhold

WordPress Introduction and Basic Configuration
  • In this course, you will learn how to install and configure WordPress as well as how to work with content, themes, and plugins.
WordPress Networking and Security
  • In this course, you will learn how to build and configure multisite networks and perform the critical security measures.
WordPress Advanced Themes and Administration
  • In this course, you will learn how to create and manage themes, perform administration, and look into the options when considering to move your site.

Tidsforbrug

Hele kursuskollektionen indeholder 3 kurser og kan gennemføres på ca. 5,5 timer.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

1999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.