Elevatorteknik 2-3, rulletrappe og specialelevator

Technical Education Copenhagen (TEC)
Startdatoer
København
19-06-2023 08:00 
640 DKK
11-09-2023 08:00 
640 DKK
11-12-2023 08:00 
640 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge TEC?

Certifikater, opkvalificering og efteruddannelse i moderne rammer – vi bygger og renoverer

+300 kurser i et stærkt studiemiljø

+30 tekniske erhvervsuddannelser fra IT-programmering til rengøring

Kursusbeskrivelse

Elevatorteknik 2-3, rulletrappe og specialelevator

Kursus for faglærte. Lær at udføre montage-, service-, vedligeholdelses- og moderniseringsopgaver på rulletrapper, rullefortove og specialelevatorer og få kendskab til gældende regler.

Indhold

Du lærer at udføre montage- service- vedligeholdelses- og moderniseringsopgaver på rulletrapper, rullefortove og specialelevatorer og opnår kendskab til national lovgivning og internationale standarder.

Dit udbytte

Deltageren kan medvirke ved opstillings- service- vedligeholdelses- og moderniseringsopgaver på rulletrapper, rullefortove og specialelevatorer, og kender til national lovgivning og internationale standarder for opstilling af rulletrapper, rullefortove og specialelevatorer.

Det betyder, at deltageren kan:

  • Justere, fejlrette og udskifte elektriske- og mekaniske komponenter på rulletrapper, rullefortove og specialelevatorer.
  • Anvende relevant måleudstyr, samt anvende den til anlægget hørende dokumentation.- fejlsøge og -rette på motorer herunder demontere/montere, afprøve og idriftsætte motorer med tilhørende styring samt optimere denne i henhold til foreliggende krav.
  • Foretage indkøring og idriftsættelse af en rulletrappe, rullefortov og specialelevator under overholdelse af gældende sikkerheds regler.
  • Foretage et samlet eftersyn af rulletrapper, rullefortove og specialelevatorer efter gældende bestemmelser for lovpligtigt eftersyn, og kan idriftsætte disse efter gældende normer og under iagttagelse af de gældende sikkerheds- og miljømæssige krav.
  • Vejlede ejeren og den ansvarlige bruger om anvendelsen af rulletrappen, rullefortovet eller specialelevatoren.

Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om:

  • Justering, fejlretning og udskiftning af elektriske, mekaniske komponenter på rulletrapper, rullefortove og specialelevatorer- de sikkerheds- og miljømæssige krav, der stilles ved udførelsen af arbejde på rulletrapper, rullefortove og specialelevatorer.
  • Gældende bestemmelser for lovpligtigt eftersyn, og idriftsættelse af rulletrapper, rullefortove og specialelevatorer samt gældende sikkerheds- og miljømæssige krav.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til faglærte automatikmontører, automatikteknikere, elektrikere samt industriteknikere, smede, personvognsmekanikere med kompetencer svarende til AMU-kursus 49575 Elevatorteknik 2-2, tovbårne elevatorer og personer med tilsvarende kompetencer, der har eller ønsker beskæftigelse i elevatorbranchen.

Pris

Pris pr. person: 640,00 kr.

Prisen for ledige og deltagere uden for AMU-målgruppen: 3.783,50 kr.

Om udbyderen

Er du på udkig efter nye kompetencer og viden inden for din branche? Vælg mellem mere end 300 kurser og efteruddannelse til faglærte, ufaglærte og ledige. Vi har kurser i hele København. På TEC uddanner vi fagligt stolte og dygtige...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Elevatorteknik 2-3, rulletrappe og specialelevator
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Technical Education Copenhagen (TEC)

Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg


Få information

Udfyld formularen for mere information om Elevatorteknik 2-3, rulletrappe og specialelevator

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer