Artificial Intelligence Programmering

Superusers, i Hillerød (+1 lokationer)
Længde
3 dage
Pris
14.400 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
3 dage
Pris
14.400 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

På dette kursus lærer du at programmere AI-løsninger. Du får først en kort opfriskning af Python-sproget, som bliver brugt i frameworks, som fx Tensorflow og big-data frameworks.

Vi gennemgår simple AI-løsninger, såsom min/max algoritmer, som fx kan illustreres som kryds-og-bolle-spil. Det bliver også gennemgået ekspertsystemer (rule-engines), som kan bruges til at træffe beslutninger, givet noget input og efter nogle fast definerede regler.

Kurset beskæftiger sig også med TensorFlow, som er et framework fra Google til at analysere Big Data, og som kan udtrække viden om data.

Derudover anvender vi NLTK (Natural Language ToolKit), som kan bruges til at analysere tekster og kan udtrække mening om tekster, og viden om disse.

Endelig ser vi på chat-bots. Vi programmerer en chat-bot til en hjemmeside, som kan hjælpe kunder med at finde og bestille varer. Med AI-teknikker kan nogle af kundernes spørgsmål afklares, før det er nødvendigt at tage fat i en rigtig medarbejder.

Efter kurser vil du have værktøjer til at lave forskellige slags AI-løsninger, så du kan anvende AI i dit daglige arbejde.

Superusers
karlebovej 91
3400 Hillerød

Superusers

SuperUsers a/s er en dansk virksomhed, vi er 40 kolleger, som siden 1984 har haft over 50.000 personer på kursus indenfor operativsystemer, databaser, netværk og program-udvikling. Vi gør os umage!SuperUsers a/s leverer IT-viden og løsninger, fra vores afdelinger i Hillerød...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret