Speicalistuddannelse til Singleterapeut

Sexologiskolen, i København (+1 lokationer)
Længde
Ca 1/2 år. I alt 4 Moduler á 3 dage.
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
9 december, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
Ca 1/2 år. I alt 4 Moduler á 3 dage.
Pris
28.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
9 december, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

9 december, 2024

  • Online
  • Online

Kursusbeskrivelse

livet som single

SingleTerapeut

Specialistuddannelsen til SingleTerapeut har fokus på livet som Single, uanset om det er selvvalgt eller noget man ønsker skal ændre sig.

At være Single – selvvalgt

Aldrig har der været så mange singler som nu. Og fortsat kategoriseres vi i Norden, som nogle af verdens lykkeligste folk.  Vi er som kvinder og mænd økonomisk uafhængige af hinanden, og samfundet accepterer fuldt, at man lever som single.
Mange har en stærk og travl karriere, som de er glade for, og som fylder meget i deres liv. Det er derfor også en specifik partnertype, som vil kunne passe med den dedikerede singlekarriere mand/ kvinde. Andre vælger at være single, uanset job og uddannelsesmæssig baggrund, for at udforske livet og mulighederne med forskellige løse partnere. Dette er også mere og mere samfundmæssigt accepteret. Derfor er det muligt i dagens nordiske samfund, at være fuld ud single livet igennem, og med et godt liv, om man ønsker det!

Single – med barn/ børn

At være single med barn/ børn er en balancegang mellem børnenes behov og den single forældres behov. Nogle vælger at flytte i store bofællesskaber, hvor det økomiske pres er mindre, og det sociale behov både for forældre og børn dækkes flot! I det hele taget er denne måde at bo og leve på i stærk udvikling. Matchende med den voksende bevidsthed om, at forbruge mindre. og dele mere. Vi kikker på mulighederne for at være single med børn.

Single der gerne vil være double – Datinglivet

Det er forskelligt at være single, når man er i i 10’erne, 20’erne, 30’erne, 40’erne, 50’erne, 60’erne, 70’erne, 80’erne etc. Dette lærer eleverne om. Ønsker man at date, er der et utal af muligheder, som vi kikker på. Mange ønsker at være i et godt parforhold, men tilbageholdes af frygten for, om det nye parforhold, vil indeholde samme dårlige ting, som de forrige parforhold. Andre er bange for at date, og føler at de ikke kan finde ud af datinglivet, og at have sex igen! Vi hjælper her klienten med at kikke på tidligere forhold, langt tilbage, og på hane el. hendes parforholdbillede.

At dyrke sine værdier

At være Single, giver muligheden for bedre at mærke sine værdier og dyrke dem. Denne bevidstgørende proces, hvor personen bliver et mere helt menneske, og mere og mere udstråler denne bevidsthed. Når du kan mærke dig selv – er du ikke mere alene – men står som et stærkt, smukt og enestående menneske! 

Opgaver

På denne specialistuddannelse holdet ét foredrag for singler, med et selvvalgt tema. Der afleveres 1 s. med feedback fra deltagerne og din oplevelse med at holde foredraget.

Studiegrupper – Supervision og Egenterapi

Der deltages i studiegruppe 3 x 2 t. i løbet af uddannelsen. Der er krav om 2 t. supervision af godkendt ASRT Supervisor m. uddannelsesmæssig baggrund som både Sexolog & Parterapeut. Egenterapi 2 t.

Græsset er altid grønnere…

Græsset er altid grønnere, der hvor du vander det! Når du kender dine værdier, vil du være omhyggelig med at nære dem og de vil dermed skinne mere og mere igennem! Et menneske som hviler i sig selv og stråler med ro og positiv selvtillid, er meget tiltrækkende  for andre mennesker! På Specialistuddannelsen kikker vi på, hvordan vi guider vore single-klienter, til at kommer derhen – så de kan finde en god vej for dem, og gøre brug af deres fulde potentiale. Et menneske der er i fred med sig selv, sin fortid og sin fremtid – vil ose af harmoni, kærlighed & fred! 

Målgruppe

Denne uddannelse bygger ovenpå eller kan læses, så snart du er optaget på/ tilmeldt Sexolog & Parterapeut. Du er også velkommen til at søge ind, hvis du har anden relevant baggrund, er uddannet sexolog/ parterapeut fra anden skole. Her kan der event. være tale om, at der sideløbende suppleres med enkelte moduler etc.

Eksamen og diplom

Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Skulle eksamen, mod forventning, ikke blive bestået første gang, er det muligt at gå op igen. Sexologiskolen afholder gennemsnitligt 3 eksaminer pr. år. Det er ikke muligt at holde orlov på Specialistuddannelserne.

Pris

Specialistuddannelse kr. 28.000. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen – 3.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Speicalistuddannelse til Singleterapeut
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret