Specialistuddannelse til DetoxTerapeut

Sexologiskolen, i København
Længde
Ca 1/2 år. I alt 4 Moduler á 3 dage.
Pris
32.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
17 november, 2025 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
Ca 1/2 år. I alt 4 Moduler á 3 dage.
Pris
32.500 DKK ekskl. moms
Næste startdato
17 november, 2025 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

17 november, 2025

  • Holdundervisning
  • København

Kursusbeskrivelse

Detox

DetoxTerapeut

På denne uddannelse bliver du både uddannet i østlige såvel som vestlige tilgange til detox. Hvad vil det sige af udrense og afgifte, fysisk, psykisk, menstalt seksuelt? 

Specialistuddannelsen til Detox Terapeut kredser om de facts, vi kender fra den videnskablige ventslig tilgang. Samtidigt lægger vi vægten på at komme i dybden med at forstå, hvad der egentlig ligger bag både overvægt, undervægt og “forgiftning” i form af urenheder og ophobninger. Det være sig både i den fysiske krop, som vesten hovedsaglig beskæftiger sig med – men sandelig også i de psykiske og mere følelsesmæssige lag og med den østlige tilgang – som har en mere og større helhedsperspektiv på mennesket!

Blokeringer og ophobninger kan sidde både i den fysiske krop, hvor vi kan “se” dem – og de kan sidde i andre lag af vores kroppe. I de østlige sundhedssystemer, der er emner end 5000+ år gamle, har mennesket ialt 5 kroppe; Den fysiske krop og yderligere 4 energetiske kroppe, der alle ligger omkring den fysisk krop. På denne uddannelse, såvel som på alle Sexologiskolens uddannelser, har vi fokus på det hele menneske!

Faste & Kure

Faste er verdens billigste og ét af de stærkeste tilgangen til at rense både krop og sind! Der er ikke mange penge i Faste, derfor ser vi heller ikke mange reklamer for det. til gengæld nævnes faste i alle de større religioner, og i mange sundhedssystemer. Vi kommer på uddannelsen også til at beskæftige os med faste. Andre kure sætter fokus på den mere mentale el. følelsesmæssige udrensning og balancering. Faste, både over 1 og flere dage, har vist sig at være særdeles livsforlængende og øge livskvaliteten. Faste styrker bl.a. de indre organer, forstærker sanserne – og giver følelsen af at være levende, vital og vibrerende!

En Personlig Uddannelse

Denne Specialistuddannelse er særdeles personlig, idet samtlige kure, udrensende og afgiftende teknikker, der præsenteres på uddannelse, skal gennemføres af den studerende, inden den studerende kan tage sin eksamen. Det betyder, at der også skal prioriteres tid og perioder til at lave kurene, og hertil kommer en god portion dedikation, vilje, vedholdenhed og motivation.

Gevinst

Som gevinst for eleven, der til fulde formår at praktisere og fuldføre de givne kure etc. inden den givne eksamendato – her gives én af de mest hemmeligholdte teknikker indenfor det ayurvediske/ tantrisk system. Kuren nævnes ikke ved navn her, og må herefter hemmeligholdes også hemmeligholdes, til eget brug og event. enkelte andre klienters.

Studiegrupper

Den studerende går i studiegruppe 4 x 3 t. i løbet af uddannelsen. Studiegrupper kan mødes Online el. fysisk efter eget valg. Studiegruppe-møder ligger som regel bedst i ugen efter hver modul. 

Målgruppe

For at læse til Detox Terapeut skal du have fuldført Tantra 1, hvor den basale viden om chakraerne og detox ligger. Kik derfor efter, hvornår Sexologiskolen kører kurset, som er på ialt 4 hele dage. Kurserne ligger som regel forår og efterår.
Du kan søge uddannelsen og samtidigt have et stort og personligt ønske om at detoxe dig selv, på alle områder. Det er ok, så længe du også besidder en stor viljestyrke og sætter den fornødne tid af til at praktisere det lærte! Du kan også søge uddannelsen, med en stor basis-viden omkring udrensning på forskellige planer. Her vil du blot blå flere teknikker og mere lære tilført!

Eksamen og diplom

Alle Sexologiskolens uddannelser afsluttes med eksamen og certificering. Krav om fremmøde min. 90% for at kunne gå til eksamen, og blive certificeret. Re-/ sygeeksamen til næste eksamen på Sexologiskolen. Det er ikke muligt at tage orlov fra Specialistuddannelserne. Det er alene muligt at gå op til eksamen på denne uddannelse, når alle kurer og diæter er personligt udført af eleven og godkendt af underviser.

Pris

Specialistuddannelse kr. 32.500. Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen – 3.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Specialistuddannelse til DetoxTerapeut
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Sexologiskolen
Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret