AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

Kultur, æstetik og fællesskab

Længde
2 dage
Uddannelsens hjemmeside
Længde
2 dage
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Kultur, æstetik og fællesskab

Kurset giver dig viden om kulturbegrebet, om æstetik og om deltagelse i fællesskaber med forskellige baggrunde, normer, traditioner og værdier. Du vil efterfølgende kunne anvende denne viden til at tilrettelægge et pædagogisk læringsmiljø, hvor børnene får oplevelsen af at være tilskuere og aktive deltagere som en del af demokratibegrebet. Samtidig vil du gennem fantasi, nysgerrighed og kreativitet understøtte børnenes brug af forskellige materialer.

Efter kurset kan du:

Med udgangspunkt i de to læringsmål for læreplanstemaet: kultur, æstetik og fællesskab i den styrkede pædagogiske læreplan:

  • Tilrettelægge pædagogiske læringsmiljøer, hvor børn kan opleve egne og andres kulturelle baggrunde, normer, traditioner og værdier.
  • Anvende viden om æstetik, kultur- og demokratibegrebet og som en del af den pædagogiske praksis, understøtte, hvordan børn indgår i fællesskaber og både får oplevelsen af at være tilskuere og aktive deltagere.
  • Med afsæt i egen nysgerrighed, fantasi og kreativitet kan du understøtte børnenes nysgerrighed, fantasi og kreativitet og gøre brug af forskellige materialer, redskaber og medier.

Kurset består af ét fag

AMU nummer: 49790

Kultur, æstetik og fællesskab

Målgruppe

Pædagogisk personale i dagtilbud: pædagogmedhjælpere, pædagogiske assistenter, dagplejere. Samt eventuelt øvrige faggrupper, der arbejder med børn, fx familieplejere.

Pris

Dette kursus er gratis. 

Kursister med videregående uddannelse skal betale fuld pris.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Kultur, æstetik og fællesskab
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Randers Social- og Sundhedsskole
Minervavej 47
8960 Randers SØ

Find din SOSU-uddannelse ved Randers Social- og Sundhedsskole Randers Social- og Sundhedsskole uddanner social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og pædagogiske assistenter. Vi forsøger at skabe en levende skole, hvor faglighed og trivsel går hånd i hånd, hvor nysgerrighed og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret