Natural Gas Processing - Dehydration, Refrigeration, and Fractionation

RPS Group
2 dage
Kursus
Calgary, Houston
2.795 USD Momsfri

Kursusbeskrivelse

Natural Gas Processing - Dehydration, Refrigeration, and Fractionation - Oil and Gas Training

Natural Gas Processing - Dehydration, Refrigeration, and Fractionation

- et 2-dags kursus i naturgas udbudt af PEICE

Dette tre-dages kursus er designet til at gen-fortroliggøre tekniske fagfolk med design og drift af "gas plant processing blocks".

Den første dag vil blive brugt på vand-dehydrering. Vi gennemgår glykol dehydrerings systemer, inklusiv et kort design review, og vi vil herefter bruge tid på fejlfinding og performance optimering.

Den anden dag fokuserer vi på mekaniske propan køleanlæg typisk anvendt i Hydrocarbon Dewpoint and NGL Recovery-systemer.

En gennemgang af design og ydeevne forbedringer vil blive efterfulgt af fejlfinding og optimering. En sammenligning med turbo-expanders vil illustrere de termodynamiske fordele ved kulde.

Den tredje dag vil fokusere på tower drift og fejlfinding anvendt i absorptions-og fraktionering tjenester. Optimering og KPIer vil blive drøftet for hvert tårn i hvert applikation.

Kurset er primært designet til ingeniører, teknikere og operatører involveret i driften og optimering af gasbehandlingsanlæg.

Deltagerne skal medbringe lommeregnere til kurset.

Et komplet sæt af kursusmateriale og frokost er inkluderet.

Læs mere / Tilmeld dig

Målgruppe

Uddannelsesvejledere hos PEICE kan hjælpe dig med at finde ud af, om dette er det mest velegnede kursus for netop din situation. Lær mere om kursus-forudsætninger fra the Petroleum Institute for Continuing Education. Registrér din interesse nedenfor!

Tilmeld dig

For at sikre din plads på dette "Natural Gas Processing - Dehydration, Refrigeration, and Fractionation" kursus, bedes du registrere din interesse nedenfor.

Tilmeld dig her

Skræddersyede firmakurser

PEICE kan også levere dette kursus som skræddersyet/tilpasset In House Training for netop din virksomhed - på jeres arbejdsplads.

100% garanti

PEICE's underviserer og instruktører er blandt råolie branchens mest respekterede og kyndige eksperter inden for deres nicher

Hvis du, efter at have deltaget på et åbent kursus, er du ikke fuldt ud tilfreds med kvaliteten af ​​undervisningen, vil PEICE gladeligt refundere 100% af dine udgifter forbundet med kursusregistrering, uden at stille spørgsmål.

Om udbyderen

PEICE er verdens største uddannelsesleverandør til olieindustrien. PEICE dækker alle de mest relevante emner i branchen, og på vores kurser bliver du undervist af de mest kyndige instruktører inden for Olie & Gas sektoren. Uddannelsesteamet på Petroleum Institute for Continuing Education...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

RPS Group

Suite 700
555 4th Avenue SW
T2P 3E7 Calgary, Alberta


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.