Kursus
Ingen anmeldelser

Introduction to ASME B31.3 Process Piping Code

RPS Group, i Calgary (+1 lokationer)
Længde
2 dage
Pris
1.995 CAD Momsfri
Længde
2 dage
Pris
1.995 CAD Momsfri
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

Introduction to ASME B31.3 Process Piping Code - Oil and Gas Training

Introduction to ASME B31.3 Process Piping Code

- et 2-dags kursus i ASME B31.3 kodekset udbudt af PEICE

Dette to-dages kursus vil introducere deltagerne til ASME B31.3 Process Piping Code.

Kodekset indeholder krav til konstruktion, fabrikation, undersøgelse og afprøvning af metalliske rørsystemer - beregnet til den brede vifte af tjenester, der anvendes i procesindustrien.

Valg af materialer, rør, ventiler og fittings vil blive drøftet. Deltagerne opfordres til at medbringe en kopi af kodekset (ikke inkluderet i kursusafgift) til session.

For interesserede deltagere som ønsker at forøge deres ASME B31.3 Code viden, er et 2-dags kursus i "Advanced ASME B31.3 Process Piping Code" typisk planlagt umiddelbart efter dette kursus.

Læs mere / Tilmeld dig

Tilmeld dig

For at sikre din plads på dette "Introduction to ASME B31.3 Process Piping Code" kursus, bedes du registrere din interesse nedenfor.

Tilmeld dig her

Skræddersyede firmakurser

PEICE kan også levere dette kursus som skræddersyet/tilpasset In House Training for netop din virksomhed - på jeres arbejdsplads.

100% garanti

PEICE's underviserer og instruktører er blandt råolie branchens mest respekterede og kyndige eksperter inden for deres nicher

Hvis du, efter at have deltaget på et åbent kursus, er du ikke fuldt ud tilfreds med kvaliteten af ​​undervisningen, vil PEICE gladeligt refundere 100% af dine udgifter forbundet med kursusregistrering, uden at stille spørgsmål.

Målgruppe

Uddannelsesvejledere hos PEICE kan hjælpe dig med at finde ud af, om dette er det mest velegnede kursus for netop din situation. Lær mere om kursus-forudsætninger fra the Petroleum Institute for Continuing Education. Registrér din interesse nedenfor!

RPS Group
Suite 700
555 4th Avenue SW
T2P 3E7 Calgary, Alberta

PEICE er verdens største uddannelsesleverandør til olieindustrien. PEICE dækker alle de mest relevante emner i branchen, og på vores kurser bliver du undervist af de mest kyndige instruktører inden for Olie & Gas sektoren. Uddannelsesteamet på Petroleum Institute for Continuing Education...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret