Kursus
Ingen anmeldelser

Geological Interpretation of Well Logs

RPS Group, i Calgary
Længde
5 dage
Pris
3.795 CAD Momsfri
Længde
5 dage
Pris
3.795 CAD Momsfri
Vil du vide mere?

Kursusbeskrivelse

Geological Interpretation of Well Logs - Oil and Gas Training

Geological Interpretation of Well Logs

- et 5-dags kursus udbudt af PEICE om den geologiske fortolkning af brøndlogge

Dette 5-dages kursus giver en introduktion til de principper og kvalitative anvendelser af konventionelle brøndlogge.

Kurset vil demonstrere, hvordan kombinationer af logs, helst i sambånd med andre relevant afledte data, kan bruges til at fortolke mineralogi, litologi, reservoitet og vigtige begivenheder såsom oversvømmelses overflader.

Kurset vil gøre deltagerne i stand til at anvende analysen af et sæt brøndlogge til at etablere en robust korrelation, som kan bruges til at vejlede om brøndens placering og geologisk modellering.

Læs mere / Tilmeld dig

Tilmeld dig

For at sikre din plads på dette "Geological Interpretation of Well Logs" kursus, bedes du registrere din interesse nedenfor.

Tilmeld dig her

Skræddersyede firmakurser

PEICE kan også levere dette kursus som skræddersyet/tilpasset In House Training for netop din virksomhed - på jeres arbejdsplads.

100% garanti

PEICE's underviserer og instruktører er blandt råolie branchens mest respekterede og kyndige eksperter inden for deres nicher

Hvis du, efter at have deltaget på et åbent kursus, er du ikke fuldt ud tilfreds med kvaliteten af ​​undervisningen, vil PEICE gladeligt refundere 100% af dine udgifter forbundet med kursusregistrering, uden at stille spørgsmål.

Målgruppe

Uddannelsesvejledere hos PEICE kan hjælpe dig med at finde ud af, om dette er det mest velegnede kursus for netop din situation. Lær mere om kursus-forudsætninger fra the Petroleum Institute for Continuing Education. Registrér din interesse nedenfor!

RPS Group
Suite 700
555 4th Avenue SW
T2P 3E7 Calgary, Alberta

PEICE er verdens største uddannelsesleverandør til olieindustrien. PEICE dækker alle de mest relevante emner i branchen, og på vores kurser bliver du undervist af de mest kyndige instruktører inden for Olie & Gas sektoren. Uddannelsesteamet på Petroleum Institute for Continuing Education...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret