Vis finduddannelse.dk som: Mobile

API 650, 653, and 620 Storage Tanks

RPS Group
2 dage
Kursus
Calgary, Denver, Houston
1.995 USD Momsfri

Kursusbeskrivelse

Acid Gas Compression and Injection - Oil and Gas Training

API 650, 653, and 620 Storage Tanks

- et 2-dags kursus udbudt af PEICE

Dette to-dages kursus er designet til personale i olie industrien, leverandører eller underleverandører, som er ansvarlige for design, fremstilling, eftersyn, vedligeholdelse, overholdelse af lovgivningen, eller drift af API overjordiske lagertanke.

Kurset vil give et samlet overblik over de relevante standarder for nybyggeri og eksisterende beholder inspektion, reparation, ombygning og vedligeholdelse. Vi fremhæver de seneste revisioner og kommende ændringer. Der vil også blive lagt vægt på relevant lagertank teknologi, som ikke er dækket af standarderne.

Kopier af standarderne er ikke inkluderet i kursusprisen.

Et komplet sæt af kursusmateriale og frokost er inkluderet. 

Læs mere / Tilmeld dig

Målgruppe

Uddannelsesvejledere hos PEICE kan hjælpe dig med at finde ud af, om dette er det mest velegnede kursus for netop din situation. Lær mere om kursus-forudsætninger fra the Petroleum Institute for Continuing Education. Registrér din interesse nedenfor!

Tilmeld dig

For at sikre din plads på dette "API 650, 653, and 620 Storage Tanks" kursus, bedes du registrere din interesse nedenfor.

Tilmeld dig her

Skræddersyede firmakurser

PEICE kan også levere dette kursus som skræddersyet/tilpasset In House Training for netop din virksomhed - på jeres arbejdsplads.

100% garanti

PEICE's underviserer og instruktører er blandt råolie branchens mest respekterede og kyndige eksperter inden for deres nicher

Hvis du, efter at have deltaget på et åbent kursus, er du ikke fuldt ud tilfreds med kvaliteten af ​​undervisningen, vil PEICE gladeligt refundere 100% af dine udgifter forbundet med kursusregistrering, uden at stille spørgsmål.

Om udbyderen

PEICE er verdens største uddannelsesleverandør til olieindustrien. PEICE dækker alle de mest relevante emner i branchen, og på vores kurser bliver du undervist af de mest kyndige instruktører inden for Olie & Gas sektoren. Uddannelsesteamet på Petroleum Institute for Continuing Education...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

RPS Group

Suite 700
555 4th Avenue SW
T2P 3E7 Calgary, Alberta


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.