Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Selvhypnose kursus i København

New-you
Dansk
Åben uddannelse
København
960 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Selvhypnose kursus i København

Selvhypnose er for alle som ønsker et simpelt og meget virksomt værktøj, der kan bruges i dagligdagen. Der behøves ingen hypnose, meditations erfaring eller lignende.

Intensivt kursus i selvhypnose

Der arbejdes intensivt på kursus dagene. Hvor du får alt det nødvendige teori og derudover en masse træning i selvhypnose. Så det hele ligger på rygraden og klar til brug efterfølgende.

Du får udleveret dit eget 7Path hæfte. Hvor baggrunds teorien står og du kan notere dine egne erkendelser, som du bruger under selvhypnosen. Derudover får du udlevet bogen, the secret language of feelings. Som omhandler følelser, hvad de gør og hvorfor vi har dem.

Fjern gammel programmering med selvhypnose

Simpelt alternativ til meditation & mindfulness. Mange bruger selvhypnose som en daglig rutine, sidde stillet med meditation o.lign. Fordi 7path® er meget virksom, og meget let at udøve. Foretrækker mange dette i stedet for. Det anbefales at prøve selvhypnose minimum 4-6 uger, for at opnå den fulde effekt.

Der er et gammelt ord sprog, som siger at man er nødt til at tømme koppen, før man kan fylde nyt i den. Det samme gør sig gældende med selvhypnose, hvis man ikke har fjernet gammel uhensigtsmæssige programmeringer. Vil forslagene man stiller det underbeviste sind, skulle gentages mange gange før den acceptere dem. Hvis den overhovedet gør det. Derfor virker affirmationer, også meget begrænset. Hvilket kan være at kigge sig selv i spejlet og sige ting til sig selv som man ønsker i livet.

Daglig indsats med selvhypnose

7Path® skal bruges hverdag. Det kan ses som en lille daglig indsats, med en stor effekt. Det skal bruges 3 gange dagligt. Morgen, et tidspunkt midt på dagen og så lige inden man falder i søvn. Tiden man bruger til det kan svinge fra 5-20 min. Pr. gang. Når man gør det inden man falder i søvn. Gør man det praktisk talt, indtil man falder i søvn. Som det sidste man gør. Hvilken har den fordel at det underbeviste sind, arbejder med videre med forslagene i nattens løb.

Selvhypnose der passer dig

7Path® er ligesom en slags antivirus software for det menneskelige sind. Der ved at fjerne, gamle ubrugelig programmering. Påvirker ens liv, positivt på mange områder. Derudover kan man når man er kommet længere i sit 7path® praksis, begynde at stille sit underbeviste sind. Som sætter gang i ens personlige og spirituelle udvikling. 7path® er special designet til at passe ind i hvad du tror på. Det virker rigtig godt på spirituelle personer. Hvor mange som ikke er spirituelle også får stor gavn af processen.

Kontakt New-You allerede i dag!

Om udbyderen

New-you

New-You - hypnose uddannelser i København

Vil du arbejde som hypnoterapeut, lære selvhypnose eller arbejde med hypnose spirituelt? New-You i København uddanner dig, så du kan hjælpe andre.  Hypnose uddannelsen Spirituel hypnose uddannelse Selvhypnose kursus Hypnose kan altså bruges mod de fleste former for psykiske udfordringer....


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

New-you

Vester Voldgade 86 1. sal
1552 København

Telefon: 70885839
Mobil 29714190
new-you.dk Uddannelsens hjemmeside

Få information

Udfyld formularen for mere information om Selvhypnose kursus i København

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: