Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Wordpress kursus

MindRocket
Længde: 1 dag
Kursustype: Åben uddannelse
Sted: Kolding, København, Odense, Århus
Uddannelsens hjemmeside: Link
Udbyder: MindRocket plus
Pris: 2.995 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

WordPress Kursus: Få en LÆKKER hjemmeside

WordPress Kursus - 1 dag eller 2 dage

Vil du lære hvordan, du laver en flot og up-to-date hjemmeside i WordPress? Er du nybegynder, eller har du allerede rodet en lille smule med WordPress, vil dette kursus hjælpe dig enormt.

Få undervisning af en professionel WordPress udvikler med mere end 10 års erfaring
Du bliver undervist af en WordPress udvikler, der lever af at lave store og små websites og webshops for sine kunder i hans egen virksomhed. Han WordPress-nørd på den fede måde, og han elsker at dele ud af sine erfaringer, tips og tricks på dit niveau og på et sprog, du forstår.

Det lærer vi dig på dit WordPress kursus

  • Basal opsætning af en WordPress blog eller hjemmeside fra bunden
  • Hvordan du finder og installerer nødvendige og cool plugins, Themes, tools, widgets og udvidelser – ikke mindst hvad det er, og hvad de kan
  • Hvordan du indsætter, opdaterer og vedligeholder tekster, grafik, billeder og video på din WordPress hjemmeside
  • Hvilke plugins der er de bedste til SEO
  • Grundlæggende SEO-opsætning og hvad du skal fokusere på for at forbedre din synlighed i Google og de andre søgemaskiner
  • Eksempler på fedt design og hvordan det er lavet

Du får derudover en masse fede tools, tips og tricks, der hjælper dig videre til dit kommende arbejde med din egen WordPress hjemmeside.

De fleste plugins, temaer og udvidelser til WordPress er gratis. Men der er også nogle, der koster en lille smule. Det er selvfølgelig 100% valgfrit, om du vil købe nogen eller blot bruge de gratis muligheder. Og din underviser har stort set altid et gratis alternativ, som du kan bruge.

Vi kommer undt om alt det nødvendige

Du lærer, hvordan du helt simpelt kan lave en ny WordPress hjemmeside fra bunden, hvis det er det, du ønsker. Og vi gennemgår alt lige fra valg af det rigtige Theme (også kaldet tema), hvilke plugins du bør/kan bruge, opsætning af backend, de forskellige værktøjer og widgets, kontaktformularer samt udvidelser og alt det andet, der er nødvendigt for dig og din hjemmeside.

Du lærer også om den korrekte ”WordPress tilgang” til SEO og Google i særdeleshed. Der er stor forskel på, om du f.eks. bruger de bedste/rigtige plugins til at hjælpe dig med SEO-delen.

Har din virksomhed allerede en hjemmeside kørende vil du få rigtig meget ud af at lære de smarteste måder at opdatere billeder, video, grafik og tekst på.

Du bliver mere værd med et WordPress kursus

Ca. 25% af alle hjemmesider/blogs er lavet i WordPress, og skal du f.eks. søge nyt arbejde, er der stor chance for, at din nye arbejdsgivers hjemmeside eller webshop er lavet i netop WordPress. Og du bliver kun mere værdifuld af at kunne opdatere og vedligeholde virksomhedens website.

Arbejd på din egen hjemmeside

Under hele kurset kan du arbejde på din egen WordPress side, hvis du allerede har en. Det er i den forbindelse vigtigt, at du har brugernavn og password med til siden.

Læs mere om dette WordPress på vores hjemmeside.

Om udbyderen

MindRocket

MindRocket er specielt stærke på kurser indenfor online marketing og business. Det skyldes ikke mindst vores håndplukkede udvalg af undervisere, der er absolutte specialister inden for hvert deres fagområde. Vi har ikke ”one size fits all” – vores undervisere dækker...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

MindRocket

Banegårdspladsen 1
5000 Odense C

Telefon: 41 10 80 80
www.mindrocket.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Wordpress kursus

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
          (5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer